Joma - JSport.roJSport.ro

Dacă la nivel de seniori, Timișoara nu a cucerit niciun titlul anul acesta la jocuri sportive, aurul a venit de câteva ori la juniori. După titlul cucerit de la Informatica în competiția U19 de la futsal, juniorii II de la SCM Poli au devenit campioni naționali, la turneul organizat la Târgu Mureș.

Juniorii pregătiți de Atilla Horvath au triumfat duminică. În grupe, SCM Poli a fost liderul grupei B, în fața celor de la CSM București, Potaissa Turda și CSȘ Râmnicu Vâlcea. În semifinală, Poli a avut nevoie de aruncări de departajare pentru succesul cu 38-36 obținut cu CSM Bacău. După 60 de minute, scorul a fost 27-27, după prima repriză de prelungiri, 31-31, iar după a doua, 35-35. În finală, Poli s-a impus cu 25-23 cu CSM București, după 19-13 la pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alte trofee adjudecate de sportul timișorean în primăvara aceasta sunt Cupa României la futsal juniori, câștigată tot de Informatica, Cupa României U17 câștigată la fotbal de LPS Banatul, dar și Cupa României la handbal, câștigată de seniorii lui SCM Poli.

foto: facebook.com/scmpolitehnica

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.