Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli au pierdut primul joc oficial din acest an, la scorul de 33-31, în deplasare la Baia Mare. Cu lotul incomplet, s-a dovedit că după plecări, misiunea elevilor lui Pero Milosevic devine mult mai grea. 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Poli a intrat ceva mai bine în meci, după care Baia Mare s-a instalat la conducere. Puțin după jumătatea reprizei, de la 9-7, pentru Minaur au urmat peste patru minute fără gol, timp în care scorul s-a dus la 9-11, cu cinci atacuri bănățene fructificate. Maramureșenii au reechilibrat balanța până la pauză, când s-a intrat cu 14-13. În repriza a doua, Poli a putut doar egala, fără să preia conducerea. După minutul 54, gazdele au avut și cinci goluri avans. Ținuți în viață de Marjanovic, timișorenii s-au apropiat la două goluri.

Pentru acest meci a lipsit Marius Sadoveac, accidentat, iar portarul Babasafari a venit direct din Iran, după ce a terminat pe locul 6 cu naționala Iranului Campionatul Asiei. Marjanovic a fost cel mai bun marcator al timișorenilor, cu 9 goluri, urmat de Păiuș și Șomlea, fiecare cu câte 5 goluri, Milosevic, Fenici, Cîmpan și Baican, fiecare cu câte 3 goluri. Csepreghi a fost cel mai bun marcator al maramureșenilor, cu reușite.

Poli va juca din nou, de data aceasta acasă, duminică de la ora 17, cu Potaissa Turda.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.