Joma - JSport.roJSport.ro

Derby-ul Banatului a fost reeditat cu coazia primului meci amical jucat de SCM Poli, la Timișoara, cu CSM Reșița. Deși au lotul cu probleme, alb-violeții au câștigat ușor, la scorul de 30-25.

Cu absențe Poli a condus tot jocul. Nu a jucat Sadoveac și Trif, accidentați, dar nici Fenici și Babasafari, convocați la naționalele României și Iranului. În rest Pero Milosevic a utilizat tot lotul, inclusiv un nou pivot, tânărul Constantin Enculescu, adus de la Centrul de Excelență de la Sighișoara, dar și alt tânăr din pepinieră proprie, Alexandru Grad. Poli a început în formula cu Tcaciuc, Cîmpan, Păiuș, Milosevic, Băican, Șomlea, și Marijnanovic. După 5-0, la pauză Poli a avut 17-10 și a condus tot meciul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Iată marcatorii Timișoarei: Șomlea 6, Milosevic 5, Marjanovic 4, Cimpan 4, Năstasie 4, Paius 3, Enculescu 3, Grad 1. Mihai Dobra a fost cel mai bun marcator al Reșiței, cu 6 puncte, urmat de Claudiu Dediu, cu 5 goluri. De remarcat că nici bine nu au terminat echipele amicalul, ca o ”gașcă veselă” de oameni care nu au bani să joace pe un teren privat invada din nou sala. Mulți dintre ei, chiar cu funcții în oraș!

Pero Milosevic a fost mulțumit de prestația echipei. ”Sunt mulțumit, azi dimineața am făcut și antrenament în sala de forță. Mai ales că nu avem mulți jucători pentru postul de inter, avem accidentați. În acest context, sunt mulțumit de cum am jucat, cu trei pivoți. Ne pregătim de șase zile, am avut multe antrenamente, chiar sunt mulțumit. În poartă, Tcaciuc a fost fenomenal, au jucat toți, Sunt câțiva juniori pe care îi putem folosi, dar există o diferență, pentru că au doar 16-17 ani. Sunt mulțumit de pivotul adus, e puternic, e aceeași generație cu portarul Rusu. Sper că cu Fenici și Sadoveac să fie altceva”, a declarat antrenorul Timișoarei.

Bojan Butulja a fost și el satisfăcut de prestația elevilor săi. ”Noi am început pregătirile din 3 ianuarie și oricum am avut o săptămână încărcată. Băieții sunt încărcați și asta s-a văzut și astăzi, Echipa Timișoareia datmulte goluri din faza a doua și contraatac simplu. În schimb, am ratat din situații de unu la unu cu portarul. Asta spune multe. Nu cred că în aceste condiții se putea mai bine. Aștept mult de la noi-veniții. S-au mișcat bine. Sigur că jocul va fi și este deja mai rapid, numai că trebuie să muncim în apărare. Astăzi nu am fost mulțumit că nu am avut agresivitate. Un pic repriza a doua a fost mai bună, am avut și faulturi duble de la 9 metri față de prima repriză și acolo s-a făcut diferența”, a precizat Butulja.

Revanșa e programată la Reșița sâmbătă de la ora 12.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.