Joma - JSport.roJSport.ro

Pariurile live reprezintă adevărata provocare dacă vrei să testezi cât de bine te pricepi la un sport, cât de bine știi să intepretezi jocul. Decizia de a paria pe o selecție sau pe alta e rezultatul combinației între logica bazată pe ce vezi în timp real, experiența meciurilor văzute până în acel moment și, nu în ultimul rând, „feeling”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mulți pariori români preferă să joace pe evenimente aflate în desfășurare pentru că acest tip de pariu te face să trăiești la intensitate maximă fiecare fază.  O altă particularitate care atrage este aceea că poți pune numeroase live-uri pe un meci, care îți cresc rapid banca în cazul în care sunt câștigătoare în majoritate.

Latura periculoasă a pariurilor live

Există, însă, și o latură periculoasă a pariurilor live, care derivă tocmai din oportunitatea de a miza pe multe selecții într-un timp scurt. Dacă ești într-o pasă proastă și nu faci alegerile corecte, poți intra într-un vârtej al pierderilor care îți poate „aspira” tot bugetul. Am spus „poți intra” pentru că nu este un deznodământ implacabil, chiar dacă numărul pariurilor pierzătoare este considerabil mai mare decât cel al pariurilor câștigătoare.

Pierzi toți banii doar dacă nu pariezi responsabil. Există câteva reguli simple care, o dată respectate, te vor ajuta să câștigi mai des și să îți completezi veniturile lunare prin această activitate. Îți voi prezenta pe scurt aceste reguli în ceea ce urmează.

Ce trebuie să faci pentru a avea succes

  1. Stabilește un plan de management al banilor. Ai tot întâlnit sintagma „money management” când ai intrat pe site-uri care scriu despre pariuri. Ea se referă la două elemente principale: bugetul pe care îl aloci lunar acestei activități și miza fiecărui pariu.

Este bine să ai o regulă strictă în ceea ce privește banii repartizați pariurilor în fiecare lună, ca pentru orice hobby: nu juca mai mult decât îți permiți să pierzi. Dacă ai alimentat contul cu bugetul lunar și pierzi toți banii, ia pauză până luna următoare. Totuși, nu vei ajunge în această situație respectând sfaturile de mai jos.

O asigurare în plus este să stabilești un buget zilnic. E obligatoriu să te oprești când l-ai epuizat. Poți avea o serie de câteva zile fără inspirație, dar, dacă te pricepi cât de cât la sportul pe care joci, va fi o serie destul de scurtă. Îți vei reveni și vei recupera ce ai pierdut, cu condiția să mai ai bani în cont pentru a-i înmulți.

Cel puțin la fel de important este să stabilești miza maximă în funcție de gradul de risc al pariului. Te sfătuiesc să nu te orientezi exclusiv după cote, pentru că ele nu reflectă mereu probabilitatea ca pariul să fie câștigător. Stabilește singur un grad de risc. Ca să apreciezi riscul cu o acuratețe cât mai bună, trebuie să respecți regula care urmează…

  1. Analizează cu atenție meciul înainte să înceapă. Sună contradictoriu, însă orice acțiune spontană are șanse mai bune de reușită dacă este planificată dinainte. De exemplu, studiezi statistica unui meci și vezi că este o probabilitate mare să se înscrie cel puțin un gol în prima repriză. Dacă pariezi pre-meci, cota pentru „peste 0,5 goluri” până la pauză nu este mai mare de 1.40. Dacă pariezi live în minutul 20 (presupunând că nu s-a dat gol până atunci), cota pentru același pariu este în jur de 1.80. Informații statistice foarte utile poți găsi chiar pe platformele caselor de pariuri online, cum este cea a lui Sportingbet.

O regulă esențială

 

  1. Urmărește meciurile pe care joci. Este o regulă esențială pentru a câștiga mai mulți bani la pariuri. Dacă vezi cum se desfășoară jocul, ai mai multe șanse să anticipezi ce se va întâmpla în minutele următoare. Revenind la exemplul de mai sus, dacă sunt ocazii multe e gol până în minutul 20, pui miză mai mare. În schimb, dacă este un joc tacticizat, riști mai puțini bani. E important să îți deschizi cont la agenții de pariuri online cu platformă performantă de streaming video live.
  2. Nu juca la recuperare. Am lăsat la urmă sfatul de a nu copia greșeala pe care o fac toți cei care pierd la pariuri live. Dublând miza după un pariu necâștigător în ideea că vei recupera banii pierduți, nu faci decât să te afunzi. E clar că nu mai ai luciditate și, în consecință, nu mai poți aprecia corect pariul următor.
Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.