Joma - JSport.roJSport.ro

Te-ai gândit vreodată că există câteva diferențe majore între pariurile tradiționale și pariurile online? Te-ai întrebat vreodată de ce pariorii profesioniști mizează online? Te-ai gândit vreodată că, deși ai auzit anumite legende și ai anumite reticențe, ai face bine dacă ai experimenta pariurile pe internet?

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dacă ai această curiozitate, înseamnă că te vor încânta cele 5 aspecte inedite pe care ți le vom prezenta mai jos. În prezent, din ce în ce mai mulți români se familiarizează cu internetul, lucru care este favorizat în special de răspândirea smartphone-urilor. Deseori auzim expresia „totul trece online”, iar din acest punct de vedere, industria pariurilor nu face excepție. Să trecem așadar la subiectul pentru care ați ajuns să răsfoiți aceste rânduri:

  1. Poți paria pe curse reale de ogari/cai și poți juca pariuri de tip Contra (Lay). Aici intrăm în lumea Betting Exchange-ului, un fenomen extrem de popular la nivel European. Cursele de cai sunt extrem de populare în Marea Britanie, Australia și Statele Unite ale Americii, dar și în anumite țări din Asia: Japonia, China, Malaezia etc. Interesant este că în Japonia se joacă cei mai mulți bani la pariuri pe curse de cai în comparație cu celelalte națiuni și totodată, niponii organizează cursa cu cele mai mari premii de pe glob: Japan Cup.

Dacă pariezi pe cursele reale de cai sau de ogari la Betfair le vei putea urmări live video în momentul desfășurării lor. În plus, pe bursa de pariuri ai posibilitatea de a plasa pariuri de tip Contra, adică să oferi o cotă pentru un anume pronostic. Spre exemplu, jucând un pariu Contra pe calul „Alexanderthegreat”, vei câștiga pariul dacă acest cal nu câștiga cursa, lucru pe care nu îl poți face în altă parte. În plus, vei avea parte de cote excelente, iar dacă înveți puțin dinamica pieței, vei putea chiar să și faci trading, adică să cumperi și să vinzi cote astfel încât să faci profit indiferent de rezultatul cursei.

Verificarea biletului se face instantaneu și poți chiar să primești notificări live. În loc să-ți pierzi timpul la „refresh” pe diverse site-uri sau aplicații de scoruri live, la pariuri online ai oportunitatea de a vedea toate rezultatele pariurilor plasate în timp real. Dacă vorbim de un bilet soluționat, lucrurile sunt și mai simple, întrucât poți vedea situația oricărui bilet la doar câteva minute după soluționarea acestuia. Atunci când biletul tău este câștigător, banii îți sunt adăugați în cont rapid și poți juca alte pariuri cu ei.

Totodată, dacă vrei să fii mereu conectat la soarta biletului tău, trebuie să-ți faci conturi la operatorii de pariuri sportive online care au aplicații de mobil. Astfel, vei putea seta să primești notificări cu privire la schimbările partidelor de pe bilet sau pur și simplu să primești notificări odată ce biletele tale au fost soluționate.

  1. Online poți juca pariuri sportive virtuale. Îți place să pariezi pe acele sporturi virtuale, pe fotbal, curse de ogari, curse de cai, speedway, baschet, tenis și așa mai departe? Dacă pariezi online vei avea posibilitatea să joci mult mai multe pariuri și să aplici strategii mult mai complexe, pentru că nu aștepți după alții și nu riști să pierzi un pariu pentru că este altcineva la coadă în fața ta.

Gândește-te la toate formulele care ți-au trecut prin cap atunci când te delectai cu pariuri virtuale și conștientizează faptul că dacă pariezi pe internet vei avea șanse mai mari să reușești să le pui în aplicare. Dacă vrei să te duelezi cu prietenii, poți face acest lucru și online, întrucât sporturile virtuale sunt valabile pentru toți utilizatorii unei case de pariuri, așa că puteți paria pe aceleași curse, fie că sunteți unul lângă altul într-un bar, fie că sunteți fiecare în alt oraș.

  1. Ai ocazia de a închide biletele înainte de soluționarea lor. Sigur ai auzit de Cash Out, chiar dacă nu pariezi online. Această funcție îți permite să închizi, spre exemplu:
  • un bilet pe care nu s-a soluționat nici un eveniment, pentru că ai pariat greșit sau pentru că te-ai răzgândit cu privire la anumite pronosticuri și vrei să reinvestești banii;
  • un bilet pe care s-au soluționat doar câteva evenimente, însă altele sunt în plină desfășurare;
  • un bilet pe care s-au soluționat doar câteva evenimente, însă celelalte evenimente sportive nici măcar nu au început;
  • un bilet ale cărui evenimente sunt în plină desfășurare.

Ideea de bază a acestui concept este că-ți dă șansa fie să-ți reduci pierderile, închizând pariul pentru a primi o parte din miză înapoi, fie pentru a-ți da șansa de a genera un profit parțial, înainte ca biletul să fie soluționat.

  1. Dacă pariezi online ești mai câștigat la capitolul taxe. Impozitul la pariuri se calculează după aceleași praguri, fie că vorbim de pariuri plasate la agenții stradale, fie că vorbim de pariuri online, singura diferență fiind că la pariuri online impozitul se aplică per retragere și nu per bilete câștigate, dându-le jucătorilor mai multă flexibilitate în acest sens. Impozitarea se face la sursă, atât la pariuri offline, cât și la pariuri online. Totuși, marele câștig constă în faptul că pariuri online nu rețin acea taxă de 5% la plasarea fiecărui bilet, lucru care, pe termen lung, contează enorm în economia profitabilității unui parior.

În orice caz, nu uita să pariezi responsabil, adică să nu joci nici 1 leu mai mult decât îți permiți să pierzi fără să ai de suferit. Pariurile sunt o distracție, așa că nu transforma această activitate în altceva!

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.