Joma - JSport.roJSport.ro

Se tot discută despre eficiența pariurilor live. Unii spun că se poate face profit rapid din ele, alții consideră că reprezintă faliment garantat. Probabil că adevărul este undeva la mijloc. Dacă ești echilibrat, live betting-ul îți poate aduce câștig ok pe termen lung.

Pariorii începători sunt victimele predilecte ale acestui mod de a juca. Rămâi de câteva ori fără bani în cont până când înțelegi cu ce se mănâncă pariurile pe meciuri în desfășurare. Am cinci sfaturi care cred că îți vor fi de folos, bazate pe experiența proprie. Pe cât posibil, încearcă să înveți din greșelile altora.

  1. Nu paria pe echipele despre care nu știi nimic. Nu avem mereu meciuri din campionate puternice, între echipe cunoscute. Dacă ești la calculator, ai tentația să deschizi site-ul de pariuri. În cursul săptămânii, în jurul prânzului sau după-amiaza, sunt partide de fotbal doar din campionatele asiatice sau meciuri de juniori.
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Eram într-un asemenea moment la birou și neșansa a făcut să pun ochii pe un meci din India. Mi s-a părut un joc foarte deschis. Una dintre echipe, cea oaspete, era clar mai puternică. Am așteptat să crească cota pe gol marcat, dar,  până să plasez pariul, acea echipă a marcat. Am urmărit în continuare jocul și mi-am dat seama că formația gazdă nu prea are șanse să egaleze, dar poate fi surprinsă pe contraatac. Eram 1000 % sigur că se va înscrie, pentru că erau spații foarte largi în apărarea celor aflați în dezavantaj. Mai erau 30 de minute din meci și am pus bani mulți pe over 1,5.

După ce și-au bătut joc de mai multe contraatacuri, oaspeții au scăpat patru contra unu în ultimul minut. Întrucât conduceau, nu și-au dat silința să înscrie. S-au împiedicat în minge. S-a terminat 0-1.

Ideea este că unele echipe pot fi total neserioase, mai ales în ligi obscure. Dacă s-ar fi jucat la fel în Germania, probabil că s-ar fi terminat 0-5.

  1. Respectă managementul banilor. Pariurile live se derulează cu rapiditate. Poți pune un număr foarte mare de pariuri pe un singur meci, această caracteristică acționând adrenalina. Iei decizii la cald, pentru că trebuie să le iei repede. De aceea, este importat să stabilești un buget lunar sau chiar zilnic, ca să știi când să te oprești într-o zi cu ghinion. Cei cu vechime în branșă spun că nu ar trebui să aloci pentru pariuri mai mult de 10% din venitul lunar.

Transformă banii în unități și stabilește un număr fix de unități pariate în funcție de gradul de risc, fie indicat de cote, fie aproximat de tine. Trebuie să alegi miza potrivită și în funcție de timpul rămas pentru concretizarea pariului.

  1. Fii conștient că nu te îmbogățești peste noapte din pariuri. Pariurile live aduc profit mai rapid decât cele pre-meci, dar nu te gândi că te vei umple de bani peste noapte. E imposibil să câștigi toate pariurile. Vei și pierde din ele. Singura modalitate de a câștiga mulți bani repede este strategia Easy Money, în care pariezi toată banca pe un singur bilet. Te sfătuiesc să nu apelezi la ea.

Odată, mi-am alimentat contul cu 50 de lei, cu gândul de a avea un profit de 300 de lei pe lună urmând un money management corect. Nu m-am putut abține și am apelat de câteva ori la strategia amintită. Am ajuns la 1200 de lei în cinci săptămâni. Eram conștient că voi pierde toți banii și așa s-a întâmplat. A fost Napoli – Juventus. În minutul 13, Juventus a deschis scorul. La cum se juca, am spus că e imposibil să nu egaleze Napoli, sau să mai dea unul Juventus pe contraatac. Am pariat toată banca pe over 1,5, pentru un câștig ipotetic de 1550 de lei. S-a terminat 0-1.

  1. Nu juca la recuperare, pentru că ajungi rapid să joci toată banca și ne întoarcem la punctul anterior. Dacă ai o zi proastă, oprește-te. Știu, e ușor de zis, dar greu de făcut.
  2. Urmărește meciurile pe care pariezi. Statisticile pot fi înșelătoare. Ca să ai mai multe șanse de câștig, trebuie să vezi cum se desfășoară jocul. În prezent putem vedea meciuri din toată lumea, fie pe platformele caselor de pariuri online, fie la televizor, fie pe site-uri, fie pe Facebook.
Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.