Joma - JSport.roJSport.ro

Acest articol este pentru cei care fac primii pași în pariurile online. Dacă abia ai împlinit 18 ani sau până acum ai jucat doar la agenții de cartier, te sfătuiesc să îl citești, pentru că nici nu știi ce parior profesionist există în tine. Pariurile îți pot schimba viața în sensul bun al cuvântului. Tot ce trebuie să faci este să respecți câteva reguli de bază.

Primul pas este să înveți cum să plasezi pariuri pe Internet. Vei vedea, nu e nimic complicat. Dacă știi să deschizi calculatorul și să intri pe un browser, înseamnă că nimic nu îți poate sta în cale. În continuare îți voi explica ce e de făcut. Pentru exemplificare, am ales cea mai populară casă de pariuri online în rândul celor care pariază pe Liga I: Betano: https://lpf.ro/liga-1. Acest operator este sponsorul de titlu al primului eșalon și are două atuuri în comparație cu alte agenții de pariuri sportive online de top: transmite toate meciurile din Liga I în streaming video live și oferă cele mai multe opțiuni de pariere pentru aceste meciuri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Așadar, cum plasezi primul pariu la Betano? Să o luăm pas cu pas:

  1. Îți deschizi cont, completând formularul de înregistrare. Ai grijă ca datele trecute să corespundă cu cele din actul de identitate;
  2. Depui bani în cont prin intermediul instrumentelor financiare agreate de operator;
  3. După ce ai ales meciul pe care vrei să pariezi, ai două posibilități: fie scrii numele uneia dintre echipe în caseta de căutare și alegi din lista de evenimente afișate, fie alegi competiția din meniul vertical din stânga. În partea de sus a coloanei sunt cele mai populare competiții, în frunte cu Liga 1. Dacă vrei să pariezi pe altă ligă de fotbal sau pe alt sport, mergi în jos pe coloană și dai click pe țară, apoi pe competiția în care se joacă meciul.

De exemplu, dacă dai click pe fotbal, pe centrul ecranului îți va apărea meniul țărilor cu submeniurile competițiilor.

  1. Următorul pas este alegerea tipului de pariu. Poți plasa pariuri simple, multiple (acumulator), în sistem, cu baze. Le luăm pe rând.

Pentru a pune un pariu simplu (individual) dai click pe cota din dreptul selecției dorite. În dreapta sus a ecranului se va deschide biletul de pariere, în care trebuie să completezi miza. Dai click pe „plasează pariu” și gata!

Dacă după ce ai dat click pe cota unei selecții mai dai click pe altă cotă înainte de a introduce miza și de a plasa pariul, atunci vei avea un bilet multiplu, iar cota finală este produsul cotelor selecțiilor alese. Dacă te răzgândești în privința unei selecții și vrei să o scoți de pe bilet, este suficient să apeși pe „X”-ul din dreptul ei.

Pariurile în sistem și cu bază

Pariul în sistem este un pariu multiplu din care alegi un număr de selecții care trebuie să iasă. De exemplu, pentru un bilet cu 4 selecții sunt disponibile 3 sisteme: duble (2/4) – 6 combinații de câte două meciuri, triple (3/4) – 4 combinații de câte trei meciuri, Yankee – 11 combinații posibile: 6 duble, 4 triple și un pariu multiplu. La sistemul dublu 2/4 trebuie să iasă oricare două selecții pentru ca biletul să nu fie pierzător. Miza totală este miza completată combinată cu numărul combinațiilor.

Pariul cu baze este oarecum similar cu cel în sistem, doar că la 2/4, de exemplu, e obligatoriu ca cele două selecții precizate în bază să iasă. Dacă nu iese una dintre ele, pariul e pierzător, chiar dacă celelalte trei selecții de pe bilet sunt câștigătoare.

Pentru a face un pas înainte în teoria pariurilor, dar și a cunoaște detalii despre Betano, îți recomand să intri pe acest link: https://pariurix.com/agentii/betano/.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.