Joma - JSport.roJSport.ro

În ultimul deceniu, comunitatea pariorilor din România a realizat mii de articole educaționale pentru pariorii de la noi din țară. Toate aceste materiale, redactate de către specialiști ce se bucură de o vastă experiență în domeniu, au fost recent revizuite pentru a le putea servi tuturor pasionaților de adrenalină și în acest moment. Ești curios să afli care sunt punctele de interes ale pariorilor români? Nu ai decât să citești în continuare…

Acestea sunt cele mai accesate 10 articole de pe site-ul comunității PariuriX:

  1. Cum analizăm un meci pentru a câștiga la pariuri sportive
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Din acest articol vast se pot învăța multe, mai exact cum se analizează un meci de fotbal, tenis, baschet și hochei în mod profesionist. Articolul tratează numeroase aspecte mai puțin obișnuite de care pariorii trebuie să țină cont atunci când analizează partidele, cum ar fii jucătorii de pe banca de rezerve ai echipelor de baschet, raportul șuturilor și forma portarilor în meciurile de hochei, precum și tendințe generale aplicabile pentru toate sporturile.

  1. Meciuri aranjate 100% ponturi sigure – Cote mari și câștiguri imense

În acest articol sunt prezentate escrocheriile cu ponturi 100% sigure care circulă pe rețelele de socializare din ce în ce mai des în ultimii ani. Pe lângă dezvăluirea celor mai comune metode folosite de țepari, materialul le propune pariorilor și o soluție pentru a-și mări șansele de câștig la pariuri sportive, apelând la propriile merite.

  1. Loto Polonia Multi 1 și 2 – 20/80 – sfaturi și strategii de câștig

În acest material sunt prezentate numeroase informații despre cea mai populară loterie din rândul pariorilor: Loto Polonia. Articolul conține ghiduri pentru începători și strategii pe utilizatorii mai avansați, dar și indicații cu privire la casele de pariuri online la care se poate paria la această loterie și nu numai.

  1. Pariuri sportive – descoperă facilităţile oferite de PariuriX.com!

Din această postare utilizatorii pot afla care sunt motivele reale pentru care ar trebui să se folosească de informațiile propuse de comunitatea pariorilor din România.

  1. Impozit pariuri online și Declarația 200 la ANAF pentru impozit completată

Mulți pariori s-au folosit de acest material pentru a completa cu succes și în timp util Declarația nr. 200 de la ANAF pentru declararea impozitului la pariuri online, declarație care a fost înlocuită cu Declarația nr. 212. Partea bună este că în acest an s-a implementat deja impozitarea la sursă, iar retragerile efectuate din acest moment nu mai trebuie declarate, pentru că vor fi impozitate automat de fiecare dată când pariorul efectuează o retragere din contul de pariuri online.

  1. Case de pariuri online, încasează aici bonusurile pentru 2018

Aici sunt prezentate cele mai bune oferte promoționale ale caselor de pariuri sportive online care sunt licențiate în România la ONJN și la care putem paria 100% legal și fără nici un fel de risc. Totodată, sunt explicate în detaliu și diferențele între diversele tipuri de oferte, dar și multe alte informații actualizate despre legislația în vigoare ce vizează jocurile de noroc online.

  1. Pariuri sigure sau Sure Bets – se poate câștiga constant la pariuri sportive făcând Arbitrage?

Postarea prezintă unica metodă prin care se pot plasa pariuri sigure, și anume metoda Arbitrage Betting. Strategia deși este extrem de simplă la prima vedere, nu este foarte ușor de pus în aplicare, în special pentru că operatorii nu doresc să-i lase pe utilizatori să o folosească.

  1. Strategie pariuri bazată pe clasamente și statistici

O strategie bazată pe studii de caz, care dorește să exemplifice felul în care pariorii pot să se folosească de anumite tendințe pentru a obține profit la pariuri pe termen lung. De fapt, este vorba despre mai mult decât o simplă strategie: articolul ne propune un stil de gândire și de analizare al statisticilor pe care le avem cu toții la îndemână.

  1. Urmărind scoruri și rezultate live la fotbal am câștigat la pariuri sportive online

Pe lângă o serie de sfaturi de bază de către trebuie să țină cont cei care obișnuiesc să parieze live, acest articol prezintă și două strategii care pot fi aplicate de către cei care pariază live, ambele fiind creații ale membrilor comunității pariorilor din România.

  1. Strategie pariuri câștigătoare pentru meciuri live

Acesta este cel mai răsfoit articol de către pariorii de la noi din țară. Materialul este foarte ușor de citit și prezintă în linii mari regulile de bază ale succesului în pariuri live. Se pare că pariurile pe meciurile aflate în desfășurare sunt de mare interes în România. Amatorii acestui stil de pariere sunt îndrumați cum să evite cele mai comune capcane și cum să se comporte pentru a putea spera la realizarea profitului pe termen mediu și lung.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.