Joma - JSport.roJSport.ro

Pariurile sportive sunt una dintre puținele forme de jocuri de noroc al căror succes depinde de jucător. Pe termen lung, norocul joacă doar un rol mic. Decizia pe care o iau în cele din urmă pariorii este cea care va determina dacă aceștia vor câștiga sau nu bani. Asta înseamnă că nu există absolut niciun motiv pentru care cei care pariază să nu devină pariori de succes.

Însă, pentru ca acest lucru să se întâmple, vor trebui să muncească din greu. Banii nu se fac ușor. De fapt, puțini din cei ce fac pariuri online reușesc să facă profituri în mod regulat și consecvent. Dacă sunteți dispuși să munciți intens, atunci nu există niciun motiv pentru care să nu câștigați pariind la case de pariuri online. Cu toate acestea, există câteva mari provocări pe care trebuie să le depășiți. Una dintre ele este dezvoltarea unei gândiri analitice corecte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pariorii sportivi au tendința de a paria pe ceea ce cred că se va întâmpla. Ei vor să câștige cât mai multe pariuri sportive online pot, și se gândesc că parierea pe rezultate probabile este cel mai bun mod de a face acest lucru. Și au dreptate, parierea pe rezultatul probabil ar trebui să  contribuie la câștigarea multor pariuri.

Problema pentru acești pariori este că modul lor de gândire este greșit. Acest lucru v-ar putea surprinde, dar nu ar trebui să se concentreze pe încercarea de a câștiga cât mai multe pariuri posibil. De ce nu? Ei bine, nu este de fapt cel mai bun mod de a face bani. Câștigarea pariurilor este în mod evident un lucru bun, deoarece de aici provin profiturile, însă câștigarea multor pariuri nu garantează un profit global.

Unii pariori ar putea câștiga 80% din pariurile plasate și să aibă parte totuși de o pierdere generală. Pe de altă parte, aceștia ar putea câștiga doar 40% din pariurile lor și ar putea obține un profit total. Totul depinde de cote. Atunci când pariorii se concentrează pe câștigarea multor pariuri și pe parierea pe rezultate probabile, ei vor paria la cote joase. Acest lucru duce la plăți reduse care dispar ușor când pierd.

Acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să pariați la cote joase. Nici că trebuie să pariați la cote ridicate cu fiecare ocazie care se ivește. Pur și simplu înseamnă că a vă concentra pe câștigarea mai multor pariuri nu este cea mai bună abordare. Cel mai bine ar fi să analizați cu atenție cotele oferite înainte de a plasa un pariu. Cu alte cuvinte, pariați numai atunci când cotele sunt în favoarea dvs.

Pentru a stabili dacă cotele sunt sau nu în favoarea dvs., trebuie să înțelegeți conceptul de valoare. În contextul pariurilor sportive, valoarea descrie în esență relația dintre șansele de a câștiga un pariu și cote. Atunci când un pariu are mai multe șanse de câștig decât sugerează cotele, are o valoare pozitivă. Aceasta înseamnă că șansele sunt efectiv în favoarea dvs. și că este un bun pariu de plasat.

Înțelegerea valorii este crucială pentru oricine se străduiește să fie un parior sportiv de succes. Ar putea părea un pic cam complicat la început, dar acest lucru va deveni mai ușor odată ce o veți înțelege.

Provocarea constă în aplicarea conceptului. Atunci când faceți pariuri pe valoare trebuie să pariați contra a ceea ce credeți că de fapt se întâmplă, iar mulți consideră acest lucru dificil.

O soluție rapidă și ușoară pentru acest lucru este dezvoltarea unei gândiri analitice corecte pentru o perioadă lungă de timp. Este important să continuați să credeți că valoarea este singurul lucru care contează atunci când faceți selecții de pariuri. Uitați de încercarea de a câștiga cât mai multe pariuri posibil și încercați să ignorați ceea ce vă spune instinctul. Concentrați-vă pe obiectivul final de a face bani. Și amintiți-vă întotdeauna că pariurile pe valoare sunt cel mai bun mod de a ajunge acolo.

Sunteți pregătiți să faceți față acestei mari provocări? Dacă încă nu vă simțiți pregătiți, intrați pe 10pariuri.ro și biletu-zilei.com, pentru a vă informa cu privire la diferite tipuri de pariuri, case de pariuri, ponturi pariuri și multe alte lucruri utile despre lumea pariurilor sportive.

Echipele acestor două site-uri vă vor pune la dispoziție în fiecare zi toate informațiile necesare pentru a vă transforma în pariori de succes.

Dacă vă place să jucați și păcănele online, pe biletu-zilei.com veți găsi cazinouri online, unde puteți intra și juca oricând.

Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.