Joma - JSport.roJSport.ro

Din ce în ce mai mulți pariori timișoreni și-au deschis conturi noi la casele de pariuri online în primele zile ale anului 2017. Operatorii au fost surprinși de efectul pe care l-a avut campania de educare lansată de Cădar Marius prin intermediu comunității sale, PariuriX.com. Deși este prea devreme pentru a furniza statistici complexe, specialiștii se așteaptă ca în anul 2017 să se înregistreze o creștere a pieței cu aproximativ 20% față de anul precedent.
Sătmăreanul are o experiență de 15 ani în pariuri și joacă de mai bine de un deceniu online, perioadă în care a încurajat această formă mult mai profitabilă de a paria: „De peste 10 ani de zile ajut pariorii să migreze online și să își mărească câștigurile. Scandalul amenzilor date de ONJN a estompat într-o oarecare măsură dezvoltarea naturală a acestui fenomen, însă mai mult ca sigur majoritatea pariorilor vor juca exclusiv online peste cel mult 5 ani de zile. Pe site găsesc toate informațiile necesare pentru a juca online 100% legal și în siguranță,” a declarat Cădar Marius, făcând referire la site-ul comunității pariorilor din România: https://pariurix.com.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Primul autor al unei publicații despre pariuri sportive care se tipărește în România a lansat și 3 ghiduri online despre pariuri online în format digital, care pot fi descărcate în mod gratuit:

Ghiduri Pariuri Online 2017 Cădar Marius)
Ghiduri Pariuri Online 2017 Cădar Marius
Ghiduri Pariuri Online 2017 Cădar Marius)
Ghiduri Pariuri Online 2017 Cădar Marius

Un alt lucru extrem de interesant pe care l-a subliniat fondatorul comunității PariuriX.com face referire la profitabilitatea diversității în acest fenomen: „De-a lungul anilor am pariat la mai multe case de pariuri sportive online și am ajuns la concluzia că nu este suficient să ai cont la o singură agenție pentru a putea câștiga la pariuri online pe termen lung”.

Mai jos aveți lista recomandată de echipa PariuriX.com condusă de Cădar Marius, unul dintre primii jucători pe online din România:

Netbet PariuriX.com
Netbet PariuriX.com

Numele Netbet este deseori asociat cu cel al ofertelor în rândul pariurilor online. Acest lucru se datorează faptului că acest operator știe cum să-și surprindă în mod plăcut utilizatorii săptămânal prin intermediul ofertelor inedite propuse în mod regulat. De asemenea, Netbet este un nume de referință și pentru jucătorii de pariuri live, datorită ofertei vaste și complete pe care o pune la dispoziția pasionaților de adrenalină.
Deschide aici cont la Netbet și pariază online!

Sportingbet PariuriX.com
Sportingbet PariuriX.com

Platforma celor de la Sportingbet are un design modern, intuitiv și o viteză impresionantă de navigare, atât de pe computer, cât și de pe dispozitivele mobile (telefon sau tabletă). Ofertele zilnice sunt de asemenea extrem de tentante și nu pot lipsi din arsenalul niciunui parior. Deschide aici cont la Sportingbet și pariază online!

 Unibet PariuriX.com
Unibet PariuriX.com

Unibet le oferă amatorilor de jocuri de noroc o experiență totală, furnizând pe lângă pariuri sportive și jocuri de cazinou, camere de poker și săli virtuale de bingo. Cel mai premiat operator al ultimului deceniu este apreciat și pentru stilul unic de a paria live numit Action Betting, prin intermediul căruia jucătorii pot paria pe piețe rapide, care sunt remunerate în câteva zeci de secunde.
Deschide aici cont la Unibet și pariază online!

Betfair PariuriX.com
Betfair PariuriX.com

Betfair este cea mai cunoscută platformă de Sports Betting Exchange din lume. Aici pasionații se pot pune în locul casei de pariuri și pot face cotele. Tranzacționarea în cadrul platformei se face exclusiv între jucători, iar Betfair este numai arbitrul. Pentru cei care nu vânează doar pariurile individuale pe cote mari, Betfair a pregătit și o secțiune care funcționează la fel ca și orice altă casă de pariuri online.
Deschide aici cont la Betfair și pariază online!

Betano PariuriX.com
Betano PariuriX.com

La Betano se găsesc zilnic câteva cote de 100%, adică cotele maxime posibile – asta pentru că operatorul oferă zilnic câteva partide din diverse sporturi la care nu-și oprește nici un comision. Pe lângă acest lucru, pariorii apreciază și aplicația Betano pentru dispozitivele iOs (iPhone și iPad), prin intermediul căreia utilizatorii pot plasa pariuri prin comandă vocală. Deschide aici cont la Betano și pariază online!

Agenții de Pariuri Online 100% Legale - PariuriX.com
Agenții de Pariuri Online 100% Legale – PariuriX.com

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.