Casele de pariuri online care au dorit să activeze la noi în țară începând cu vara anului 2015 au fost nevoite să se supună programului de licențiere pus în aplicare de statul român. Pariorii din țară au dreptul de a paria legal și fără nici un fel de risc exclusiv la agențiile licențiate.

Nu mai puțin de 19 operatori dețin în acest moment licență la ONJN, însă acest lucru nu înseamnă că fiecare dintre ei prestează un serviciu de calitate către pasionații români de jocuri de noroc online. Specialiștii ne spun însă că este important să luăm în calcul atât calitatea, cât și cantitatea. Din recomandările acestora se înțelege că pentru a putea aspira la realizarea profitului pe termen lung din pariuri, fiecare jucător trebuie să se înregistreze la mai multe agenții, pentru a putea beneficia de avantajele fiecăruia și pentru a putea juca de fiecare dată cele mai mari cote din piață.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Pe site-ul comunității pariorilor din România am găsit lista caselor de pariuri online de top care sunt licențiate la ONJN; Iată câteva dintre plusurile fiecăruia:

Agenția Unibet iese în evidență printr-o ofertă extrem de vastă, atât din punct de vedere al evenimentelor sportive incluse, cât și cu privire la numărul de opțiuni de pariuri disponibile. Totodată, la Unibet se găsesc nu mai puțin de 4 platforme licențiate, și anume: pariuri sportive, jocuri de casino, poker și bingo. Nu în ultimul rând, specialiștii Ilie Dumitrescu și Ionel Dănciulescu publică în mod regulat analize și predicții pe site-ul operatorului.

Casa de pariuri online Netbet se poate lăuda cu una dintre cele mai complete platforme de pariuri live, care le oferă posibilitatea utilizatorilor să aibă acces la pariuri pe meciuri care se află în desfășurare la orice oră din zi sau din noapte. În plus, pe lângă numeroasele transmisiuni live video care acompaniază evenimentele din oferta de pariuri live, la Netbet se pot închide pariurile înainte de termen, fie în totalitate, fie pa partea de sumă dorită, prin intermediul funcției de cash out parțial.

Operatorul Sportingbet le oferă tuturor utilizatorilor activi posibilitatea de a participa la un concurs similar cu vechiul Pronosport, care pune la bătaie săptămânal câștiguri de până la 65.000 RON. Un alt punct forte al acestui operator este programul de loializare numit Asigurarea Săptămânală, prin care pariorii pot să-și recupereze o parte din pierderi în săptămânile pe care le încheie cu bilanț negativ. Totodată, amatorii de jocuri de cazinou au posibilitatea de a revendica zilnic o ofertă dedicată care constă într-o serie de rotiri gratuite, un discount de tip cashback etc.

Platforma de betting exchange de la Betfair le oferă jucătorilor români posibilitatea de a tranzacționa pe bursa internațională a pariurilor, adică să vândă și să cumpere pariuri de la alți pariori din lume; aici se pot juca anumite tipuri de pariuri inedite, contra, care practic facilitează jucarea unui pronostic, ca de exemplu: meciul X nu se va încheia cu scorul exact de 1-0 etc. Totodată, Betfair dispune și de o secțiune de pariuri în cotă fixă, care dispune de câteva facilități atractive, cum ar fi generatorul de bilete cu ponturi populare din fotbal, asigurarea biletelor sau funcția de cash out parțial, printre altele.

Agenția de pariuri sportive online Betano se remarcă printr-o ofertă semi-permanentă deosebită, numită Marjă 0%, prin intermediul căreia utilizatorii au acces zilnic la câteva meciuri de fotbal, tenis, baschet și handbal, la care operatorul își oprește în jur de 0% marjă de câștig. Totodată, pe lângă cele peste 24.000 de transmisiuni live video difuzate anual, pariorii care descarcă aplicația Betano pentru iOs sau Android pot plasa pariuri folosind comandă vocală.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.