Joma - JSport.roJSport.ro

Pariezi? Ți-ai propus vreodată să trăiești din această activitate? Ce-ar fi ca în 2020 să faci un pas important în acest sens? Planul este simplu, trebuie doar să te ții de el.

Nu este ca și cum ai construi o navetă spațială, dar ai nevoie de nervi de oțel. Iată, concret, care sunt pașii:

  1. Stabilește un buget, pe cât posibil de mare, dar pe care să îți permiți să-l pierzi. Sub nicio formă nu lua bani pentru pariuri din sumele repartizate pentru alte cheltuieli. De ce trebuie să fie bugetul pe cât se poate de mare? Ca să nu fii tentat să mizezi sume mari sau să pariezi pe cote mari pentru a obține un profit decent. Mai multe detalii, la punctul dedicat managementului banilor.
  2. Fixează o perioadă de referință și o țintă de profit pe care să o atingi la sfârșitul ei. Perioada trebuie să fie suficient de lungă pentru ca rezultatele să fie relevante. Să spunem că alegi să ai un profit de 50% din buget la jumătatea anului.
  3. În funcție de ținta de profit și de numărul mediu de pariuri plasate zilnic, calculează cota medie ideală pentru fiecare bilet. Nu trebuie să pui foarte multe bilete pe zi, pentru că ideea nu este să faci rulaj, ci profit. Sunt unii pariori care cad în extrema cealaltă și joacă doar biletul zilei. Este greu să atingi ținta de profit cu un singur pariu pe zi, dacă obiectivul nu este unul modest.
  4. Stabilește un plan de management al banilor, adică ce procent din buget să mizezi pe un bilet, raportat la cotă. De exemplu, pentru o cotă de 1.70 este recomandată o miză de 3% dintr-un buget mai mare, 5% pentru cota 1.50, 7% pentru cota 1.40, 2% pentru cota 1.90. Acest punct reprezintă adevărata piatră de încercare pentru orice parior care dorește să transforme hobby-ul în profesie. Indiferent ce s-ar întâmpla, este obligatoriu să respecți planul. În mod normal, după o serie de pariuri pierzătoare, ești tentat să mărești miza fără să mai ții cont de risc. Cine cedează tentației și joacă la recuperare nu poate deveni niciodată parior profesionist!
  5. Pariază doar pe competiții pe care le cunoști foarte bine și pe competiții de prim plan, despre care găsești multe informații. Informațiile la zi, alături de statistică, sunt foarte importante pentru a analiza corect un eveniment sportiv. Concluzia unei analize amănunțite constă în aproximarea cu cât mai mare acuratețe a șanselor ca un pronostic să se adeverească. Șansele pot fi transformate în cotă, care reprezintă cota reală ce ar trebui luată în considerare în stabilirea mizei.
  6. Deschide conturi la câteva agenții de pariuri sportive de top. În felul acesta vei avea la dispoziție un număr mare de opțiuni de pariere și vei putea paria pe cele mai mari cote. Pariorii profesioniști spun că și diferența dintre o cotă de 1.70 și una de 1.60, pentru aceeași selecție, contează. Poți face o simulare: dacă mizezi 100 de lei pe cota 1.70, ai un profit de 70 de lei, cu 10 lei mai mult decât în cazul unui pariu pe cota 1.60. La 100 de pariuri, diferența de profit este de 1.000 de lei.
  7. Ține un jurnal, în care să treci toate pariurile pe care le plasezi. Periodic, analizează acest jurnal și vezi care competiții ți-au adus cel mai mare profit și care ți-au adus pierderi. Depistează greșelile pe care le-ai repetat și ai grijă să nu le mai faci. Ca în orice domeniu, la pariuri au succes doar cei care pun preț pe perfecționare.
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Accepți provocarea? Construiește-ți planul de joc, începe cu dreptul anul 2020 și vezi dacă ai stofă de parior profesionist.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.