Joma - JSport.roJSport.ro

Dacă îți place să te relaxezi apelând la jocuri de cazino online, cu siguranță ai auzit de Vlad cazinou, prima platformă de acest gen sută la sută românească. Deși a intrat pe piață relativ recent, acest operator este deja foarte popular. Una dintre explicații e reprezentată de payout-ul oferit la unele jocuri.

Poți să-ți mărești șansele de câștig dacă respecți câteva sugestii făcute de cei care au întors platforma pe toate părțile. Am găsit aceste sfaturi pe site-ul comunității pariorilor din România și pot spune că au fost utile nu doar în perspectiva jocului pe Vlad cazinou, ci pentru a-mi structura o strategie care să funcționeze la orice cazinou online.

Totul pornește de la bani

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Este vorba despre câteva recomandări principale, care au ca punct de pornire principiul financiar: nu juca mai mulți bani decât îți permiți să pierzi. Cu alte cuvinte, alocă un buget lunar fix acestei metode de divertisment, după care să nu-ți pară rău dacă l-ai pierdut. În cazul în care ai epuizat acei bani, nu alimenta contul imediat. În gambling, se spune că este bine să iei o pauză fie după o pierdere mare, fie după un câștig substanțial.

Sub nicio formă nu intra în banii rezervați cheltuielilor curente (utilități, întreținere, mâncare) sau în banii strânși pentru beneficiul întregii familii (pentru o vacanță, pentru a cumpăra o mașină etc.). Dacă ai trecut de această barieră, este un semnal clar că ai o problemă cu jocurile de noroc și că trebuie să cauți ajutor specializat. Nu degeaba jocurile de cazinou se numesc jocuri de noroc. Se poate să treci printr-o perioadă nefastă, poți pierde tot. E adevărat că norocul se schimbă, dar nu la o zi la alta.

Profită de diverse oferte

O altă recomandare este să profiți la maxim de ofertele dedicate de operator clienților noi. În cazul de față vorbim despre fonduri suplimentare de 150% din primul depozit și de 50 de rotiri gratuite la sloturi. Graba strică treaba. Nu te arunca cu capul înainte să îndeplinești condițiile de rulaj înainte de a citi termenii și condițiile ofertei, pentru că în acel text găsești indicații importante despre modul în care poți transforma fondurile extra în bani cash. Oricum ar fi, ideea de bază este că oferta îți dă posibilitatea de a juca mai mult, deci de a avea șanse în plus să câștigi bani reali.

Care este payout-ul?

Un sfat care te poate ajuta să ai profit mai mare este să intri pe site-urile providerului jocurilor și să verifici care este procentul de plată (payout-ul). Vei afla că la Vlad Cazinou cel mai ridicat payout în această perioadă îl are slotul Fruit Spin (96.84%), urmat de Joker Pro (96.8%), Copy Cats (96.76%) și Twin Spin Deluxe (96.61%). Sunt 170 de sloturi în total, iar procentul de plată se poate modifica periodic, în funcție de câștigurile înregistrate într-un anumit interval.

Joacă cu dealer live

Dacă joci la un cazinou online nu înseamnă neapărat că stai la mâna unui soft în care poți avea sau nu încredere că este programat corect. Se știe că orice script poate fi scris în așa fel încât rezultatele jocului să fie manipulate. Multe cazinouri online, printre care și Vlad, au și secțiune de cazino live. Ce înseamnă asta? Înseamnă că jocurile sunt făcute de un dealer în „carne și oase”, care se află într-un cazinou terestru și e filmat cu o cameră web. Dealerul împarte cărțile, învârte ruleta sau dă cu zarurile, după ce în prealabil a plasat pariurile așa cum au indicat jucătorii din fața calculatoarelor.

Revenind la temerea vizavi de corectitudinea softului, cei din industrie spun că ea nu este întemeiată, deoarece scripturile cazinourilor online sunt verificate la sânge de experți independenți înainte ca operatorul să primească licență de funcționare. Verificările se fac apoi periodic și nimeni nu îți permite să recurgă la șmecherii, pentru că amenzile sunt foarte mari.

Totuși, jocul la cazinoul live are un farmec aparte și elimină orice suspiciune, șansele tale de câștig fiind evident mai mari.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.