Joma - JSport.roJSport.ro

Cine crede că există o formulă magică prin care se poate obține garantat câștigul în pariuri se înșală. Nu există nici o strategie, nici un sistem, nici o formulă care funcționează pentru cineva într-o anume perioadă de timp, care să poată fi împrumutată de un alt parior și care să aibă cu siguranță rezultate pozitive. Nu vrem să vă vindem gogoși, ci vrem să vă prezentăm rețeta unui parior de succes din cadrul comunității pariorilor din România, cu scopul de a vă servi pentru îmbunătățirea stilului vostru de joc. În cele ce urmează, vom evidenția ideile principale transmise de un parior de top care a dovedit ani de-a rândul că poate fi cu un pas în fața caselor de pariuri.

Specialistul a recunoscut faptul că deși iese pe plus la fiecare sfârșit de sezon sau de an, nu reușește să realizeze profit chiar în fiecare lună. Practic, metoda sa funcționează, însă mai există și serii negative, mai lung sau mai scurte, care fac parte din joc. Mulți pariori greșesc atunci când își concep strategiile bazându-se că vor câștiga mult mai mult decât le este permis din punct de vedere statistic sau matematic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Una dintre cele mai importante calități pe care un parior de succes trebuie să le aibă este răbdarea, însă majoritatea celor care pariază speră să dea lovitura peste noapte și vânează câștiguri nerealiste. Pariorii, la fel ca și conducătorii de club din fotbalul românesc, vor rezultate pe termen scurt. Fac teste, însă vor ca imediat să și culeagă roadele, fără să aștepte cursul normal al lucrurilor.

Tipsterul obișnuiește să parieze numai pariuri individuale și speculează cotele inițiale oferite de casele de pariuri sportive. Fiind axat pe tenis, specialistul profită imediat de cotele de valoare găsite în ofertă și mizează cât de repede, pentru că mai apoi acestea vor scădea, dacă analiza sa va fi comună cu cea a celor care vor investi substanțial în aceleași piețe. Practic, pariurile de valoare sunt acele cote care sunt mai mari decât ar trebui să fie, lucru care poate fi confirmat ulterior de către mișcarea cotelor. Cheia este însă descoperirea lor înainte ca valoarea să se risipească, pentru că altfel profitabilitatea pe termen lung devine nulă.

Ca orice parior profesionist, specialistul spune că sentimentele trebuie să fie lăsate la o parte atunci când vine vorba de a practica pariurile în mod performant. Emoțiile generate de câștiguri sau pierderi trebuie să fie aproape inexistente, pentru că altfel aceste stări vor transforma activitatea într-o luptă grea.

Totodată, expertul a ținut să atragă atenția și asupra celor două mari greșeli de atitudine care îi trag în jos pe cei mai mulți dintre jucători, și anume comoditatea și ignoranța. Cei care nu vor să iasă din zona de confort și nu sunt perseverenți în a-și duce la capăt strategia, în sensul de a face treabă bună pentru un eșantion de cel puțin 700 de pariuri, aproape sigur nu vor găsi niciodată o formulă câștigătoare.

Un lucru pe care cu toții îl știu, însă puțini îl înțeleg în adevăratul sens al cuvântului, este cel al meciurilor aranjate. Indiferent de sport sau de competiție, riscul acestor practici există, fie că este mai mare sau mai mic. De aceea, potențialele blaturi trebuie evitate, mai bine decât să se încerce anticiparea lor.

De la teorie la practică este cale lungă, însă tot ce e de preț pe lumea aceasta se poate obține prin antrenament și perseverență, așa că cei care speră să atingă astfel de culmi în acest domeniu, ca și în oricare altul, trebuie să înțeleagă că fără muncă, seriozitate, disponibilitate, inteligență și răbdare nu se poate ajunge nicăieri. Nu uitați însă că nimeni și nimic nu vă poate garanta că veți reuși, această „ocupație” este una extrem de solicitantă și nesigură. De aceea, vă sfătuim să vă distrați atunci când pariați și să nu jucați niciodată mai mult decât vă permiteți să pierdeți. Nu așteptați să aveți probleme mari din cauza pariurilor! dacă observați că jocul a pus stăpânire pe voi, adresați-vă specialiștilor și cereți îndrumare gratuită.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.