Joma - JSport.roJSport.ro

Statisticile acestei prime părți a sezonului 2018/2019 de Liga 1 sunt extrem de interesante, în special pentru că ne propun câteva detalii pe care poate că nu le-am conștientizat. În afară de performanțele reușite ale celor de la Sepsi și de criza profundă a celor de la Dinamo, sezonul nu pare să ne fi oferit prea multe, însă cifrele ne contrazic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

S-a înregistrat o medie de 2.48 goluri pe meci după primele 21 de etape ale acestui sezon de Liga 1, ceea ce reprezintă o mică creștere față de aceeași perioadă a sezonului precedent. Numai 12 din cele 146 de partide disputate s-au încheiat cu scorul de 0-0. Cu toate acestea, FCSB și FC Hermannstadt sunt singurele două formații care nu au luat parte la nici un meci încheiat cu remiză albă.

4 dintre meciurile disputate de Dinamo au avut 5 sau mai multe goluri; următoarele echipe în acest clasament sunt: FCSB, FC Viitorul și CS Voluntari – fiecare cu câte 3 meciuri.

În ceea ce privește topul formațiilor care au disputat meciuri în care s-au marcat 4 sau mai multe goluri lucrurile stau altfel:

  1. FCSB – 8 meciuri
  2. CS Voluntari – 7 meciuri
  3. CS Universitatea Craiova – 6 meciuri
  4. FC Botoșani – 5 meciuri
  5. Gaz Metan Mediaș – 5 meciuri
  6. Dinamo – 5 meciuri

Putem spune că FC Botoșani a fost echipa care a practicat cel mai spectaculos fotbal, în sensul că formația condusă de Liviu Ciobotariu a disputat cel mai mare număr de partide în care ambele echipe au marcat (15). FCSB și CS Voluntari au câte 13 meciuri în care s-a marcat în ambele tabere.

CFR Cluj este echipa care a reușit să nu primească gol în 10 partide, lucru care nu surprinde pe nimeni, însă interesant este că următoarea formație în această categorie este Sepsi Sfântu Gheorghe (9 partide fără gol încasat), revelația acestui început de sezon. Printre celelalte echipe care au dat dovadă de o apărare ermetică le amintim și pe CS U Craiova (8 meciuri) și Concordia Chiajna (7 meciuri).

Dunărea Călărași este singura formație din Liga 1 care nu a reușit să marcheze în peste jumătate dintre meciurile jucate în sezonul actual până în acest moment (11). Nici Concordia Chiajna sau CSMS Iași nu stau prea bine la acest capitol, bifând 9, respectiv 8 partide în care nu au reușit să introducă mingea în poarta adversă.

Ceea ce este interesant este că nivelul de agresivitate și indisciplină arătat de jucătorii de Liga 1 în acest sezon este aproape neschimbat față de situația din precedenta campanie. În 2017/2018 media de cartonașe galbene era de 5.2 pe meci (față de 5.3 în prezent), respectiv 0.3 în dreptul cartonașelor roșii – identic cu situația din precedentul sezon normal de Liga 1.

Pasionații de adrenalină care pariază cu regularitate pe meciurile de Liga 1 ar trebui să se folosească de astfel de date pentru a-și contura strategii de pariuri eficiente. Dacă vrei să-ți mărești șansele de a deveni un parior iscusit, ai face bine dacă ai răsfoi articolele educative de pe site-ul comunității pariorilor din România: https://pariurix.com/agentii/articole-recomandate/case-de-pariuri-online.html. Tot acolo vei găsi zilnic numeroase analize și ponturi din care poți să te inspiri.

Nu uita că pariurile nu trebuie considerate ca fiind o sursă de câștig, ci un mijloc de divertisment, așa că te rugăm să pariezi responsabil și să nu investești niciodată mai mult decât îți permiți să pierzi!

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.