Joma - JSport.roJSport.ro

Easy money este una dintre cele mai simple și totodată cele mai tentante strategii de pariuri sportive din lume. Deși este o strategie precaută, cu pași mărunți, nu de puține ori se întâmpla ca practicanții să-și seteze țeluri majore.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Strategia Easy Money are la bază o formulă de gestionare a mizelor numită „metoda rostogolirii” și o metodă ceva mai libertină de a alege pronosticurile, care trebuie să aibă șanse foarte mari de reușită. Această strategie de pariuri nu poate fi folosită cu succes decât în mediul online! Acest lucru se datorează în principal faptului că taxele din offline, valoarea cotelor și impozitarea repetată reduc drastic eficiența pariorului și implicit, anulează potențialul profit.

Înainte de toate însă, îți vom explica ce trebuie să faci pentru a paria pe internet. Să trecem la treabă!

Primul pariu la casele de pariuri online

Pentru a putea paria pe internet trebuie să ai acces la o adresă de e-mail și în anumite cazuri, la un telefon. Primul pas este să accesezi site-ul operatorului de pariuri online pe care vrei să joci și să dai click pe butonul de înregistrare. Completează datele din formular așa cum apar ele în buletin și respectă instrucțiunile pas cu pas. Acest proces nu ar trebui să dureze mai mult de 3 minute.

Apoi, va trebui să-ți validezi contul, fie confirmând adresa de e-mail, fie introducând un cod primit prin SMS. Depunerea fondurilor în contul nou creat de pariuri online este următorul pas. Aici, poți folosi un card Visa, Mastercard sau Maestro dacă vrei să faci o depunere rapidă și fără bătăi de cap (acest proces nu ar trebui să dureze mai mult de 1 minut), însă anumite case de pariuri online oferă și posibilitatea de a depune prin intermediul unor portofele electronice, precum Skrill sau Neteller, prin cupoane Paysafecard sau numerar, în anumite agenții de pariuri stradale sau chiar și în anumite magazine partenere TopPay.

Indiferent de metoda de plată aleasă, odată ce ai alimentat contul, vei putea plasa primul pariu online: ajungi la evenimentele sportive vizate folosind funcția de căutare sau navigând prin meniul cu sporturi, după care dai click pe cota din dreptul pronosticului vizat. Când ai terminat de făcut biletul, inserezi miza și apeși butonul de pariere și eventual, pe cel de confirmare. Asta a fost tot.

Sfat: Dacă vrei să-ți iei ceva timp pentru a te familiariza cu pariurile online, nu ar fi deloc rău să răsfoiești oferta caselor de pariuri ce oferă bonusuri fără depunere în 2020!

Strategia „Easy Money” explicată pentru începători

Money management-ul folosit ca bază a strategiei „Easy Money” este metoda rostogolirii, adică începi cu o sumă și după ce câștigi un pariu, următoarea miză va fi rezultatul dintre miza anterioară și profitul realizat, adică pariezi tot ce ai adunat pe următoarea mână și tot așa.

Pentru că este o strategie bazată pe o succesiune medie sau lungă de pariuri, se vor juca, în general, pariuri cu cote infime și șanse foarte mari de reușită. Jucătorul își pune o țintă, sub formă de cotă sau de sumă la care se va opri. Poate fi vorba de o cotă de 10, 50, 100 sau chiar 1000.

Să luăm un exemplu clasic. Miza inițială este 100 RON.

  1. 100 RON x 1.13 = 113 RON
  2. 113 RON x 1.10 = 124.3 RON
  3. 3 RON x 1.15 = 142.9 RON
  4. 9 RON x 1.07 = 152.9 RON
  5. 9 RON x 1.11 = 169.7 RON
  6. 7 RON x 1.16 = 196.9 RON
  7. 9 RON x 1.12 = 220 RON
  8. 220 RON x 1.09 = 240.4 RON
  9. 4 RON x 1.15 = 276.4 RON
  10. 4 RON x 1.17 = 323.4 RON

Atunci când un pariu se încheie necâștigător sau cânt se atinge obiectivul impus, se începe din nou cu miza inițială.

Este strategia „Easy Money” potrivită pentru tine?

Mulți dintre pariori au o reacție de uimire atunci când descoperă această metodă, care însă nu este atât de simplă pe cât pare. Chiar dacă nu este greu să prinzi o serie de rezultate pozitive pe cote atât de mici, capcanele nu întârzie să apară.

În prima parte a șirului se poate instala acel sentiment de invincibilitate, fapt pentru care trebuie să analizezi cu atenție fiecare pronostic și nu doar să-l trântești pe bilet pentru că are o cotă mică.

Spre finalul șirului poate apărea cea de-a doua provocare, și anume frica de a pierde, acea teamă generată de proporțiile mizei, care te poate determina să sari multe pronosticuri bune, dându-ți impresia că orice pariu este extrem de riscant.

Gestionarea emoțiilor, alături de seriozitatea și devotamentul pe care îl ai în ceea ce privește analizarea meciurilor și stabilirea predicțiilor vor face diferența între câștigători și visători.

Dacă această strategie este pentru tine sau nu, trebuie tu singur să afli. Răbdarea este o calitate indispensabilă. Trebuie să fi și foarte realist, adică să te aștepți să pierzi și să fii pregătit să treci peste eventualele eșecuri. Până la urmă, gândește-te ce cotă totală vizezi și pe câte meciuri consecutive trebuie să pariezi corect pentru a câștiga. Eventual, poți să începi mai multe mâini simultan, pentru a nu fi nevoit să începi de la zero imediat după un eșec.

În orice caz, nu uita că pariurile sportive și jocurile de noroc în general, reprezintă o activitate recreațională, de divertisment și nu o sursă de venit, așa că pariază numai sumele pe care ți le permiți să le pierzi și distrează-te din plin!

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.