Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoara Saracens aduce, la fel ca sezonul trecut, o întărire pe banca tehnică. Sud-africanul Chester Williams revine în Banat într-un moment greu pentru echipa timișoreană. 

După ce au ratat sezonul acesta două obiective, Cupa Regelui și Cupa României, timișorenii au decis că e timpul pentru o măsură în forță. Chester Williams, cel care a adus două trofee în vitrina clubului bănățean, a fost readus și sezonul trecut, pe final, după un sezon în care clubul rămasese cu secundul Sosene Anesi la cârma jucătorilor, iar titlul părea în pericol. Sezonul acesta, timișorenii l-au readus pe cel poreclit ”Perla Neagră” înainte de returul barajului de calificare în Challenge Cup cu Heidelberger RK.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Williams îi va avea în subordine pe Anesi, dar și pe argentinianul Ulises Gamboa. Ca jucător, sud-africanul a scris istorie la Springboks și este un personaj inclusiv în celebrul film ”Invictus”. Ca antrenor, Williams a pregătit naționala de rugby în 7 țării sale, pe Cats, naționala Ugandei, Tunisiei, dar și pe Dinamo București sau clubul timișorean.

foto: rugby.com

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.