Timișoara Saracens aduce, la fel ca sezonul trecut, o întărire pe banca tehnică. Sud-africanul Chester Williams revine în Banat într-un moment greu pentru echipa timișoreană. 

După ce au ratat sezonul acesta două obiective, Cupa Regelui și Cupa României, timișorenii au decis că e timpul pentru o măsură în forță. Chester Williams, cel care a adus două trofee în vitrina clubului bănățean, a fost readus și sezonul trecut, pe final, după un sezon în care clubul rămasese cu secundul Sosene Anesi la cârma jucătorilor, iar titlul părea în pericol. Sezonul acesta, timișorenii l-au readus pe cel poreclit ”Perla Neagră” înainte de returul barajului de calificare în Challenge Cup cu Heidelberger RK.

Oferte echipament JomaOferte Joma

Williams îi va avea în subordine pe Anesi, dar și pe argentinianul Ulises Gamboa. Ca jucător, sud-africanul a scris istorie la Springboks și este un personaj inclusiv în celebrul film ”Invictus”. Ca antrenor, Williams a pregătit naționala de rugby în 7 țării sale, pe Cats, naționala Ugandei, Tunisiei, dar și pe Dinamo București sau clubul timișorean.

foto: rugby.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here