Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Campioana Timișoara Saracens a terminat sezonul regulat al Superligii de rugby pe locul 2, ceea ce înseamnă că vor fi gazde la semifinala campionatului pe care o vor disputa cu Baia Mare. În ultima etapă, timișorenii s-au impus clar, cu 40-22 în deplasare la U Cluj.

În prima repriză de la Cluj, Luke Samoa a dat două eseuri, dintre care unul transformat, iar apoi a transformat tot el încercările marcate de Rupanu și Tătăruș. După 26-10 la pauză, deoarece și ardelenii au avut un eseu transformat și lovitură de penalizare transformată. În a doua jumătate a partidei, Samoa și Morrison au mai marcat două eseuri transformate în contul Timișoarei, ambele transformate. Clujenii au mai dat două eseuri, dintre care unul transformat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În ultima rundă, CSM București s-a impus la scorul de 28-12 cu Steaua. Astfel, echipa susținută de primăria Capitalei a adunat 58 de puncte, față de 54 ale Timișoarei. Baia Mare a terminat cu 53 de puncte sezonul regulat, după un succes cu Dinamo, iar Steaua, cu 51. Timișoara va juca pe ”Dan Păltinișanu” cu maramureșenii în semifinală, iar bucureștenele vor juca între ele.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.