Joma - JSport.roJSport.ro

După două jocuri disputate pe cel mai mare stadion din oraș, ASU Poli revine pe Știința, pentru partida cu Concordia Chiajna. Motivul este legat de faptul că pe ”Dan Păltinișanu” se joacă rugby, iar ilfovenii aveau deja cumpărate bilete de avion pentru întoarcere, astfel că jocul nu a mai putut fi reprogramat.

Timișorenii au o situație dificilă, dar partea bună e Petruescu are tot lotul valid, inclusiv Călin Jurj, lovit în meciul cu Rapid. ”O partidă între două echipe care cu siguranță nu sunt mulțumite de debutul de campionat pe care l-au avut. Chiajna are 6 puncte după patru jocuri, deși a disputat trei meciuri pe teren propriu. O echipă care vine din Liga I, care și-a păstrat o serie din jucători, plus transferuri: Greab, Dumitraș, Dobrosavlevici, Albu, Olteanu, Fota, Ivanovici, Grădinaru, plus cei doi veniți de la echipe din Franța. O echipă cu multă experiență, cu siguranță nu e mulțumită cu cele 6 puncte. Noi suntem Politehnica Timișoara, pretențiile și așteptările sunt foarte mari la acest club și nu ne putem permite să stăm mult sub linie. Am discutat foarte mult cu jucătorii în această perioadă, nu în ideea de a găsi vinovați, ci de a găsi soluții pentru a obține cele 3 puncte la meciul de sâmbătă. Este o partidă importantă, dar nu decisivă, atâta timp cât mai 33 de etape dar pentru o desfășurare ulterioară a campionatului este important să câștigăm meciul de sâmbătă, pentru a avea liniștea necesară”, a declarat antrenorul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După înfrângerile suferite, jucătorii rămân optimiști. ”Știm și noi că ne așteaptă un meci greu datorită jucătorilor experimentați pe care îi are Chiajna. Mulți sunt jucători care au avut și sezoane în Liga I, dar cred că ne-am pregătit bine săptămâna aceasta. Avem un grup puternic, un grup unit și dacă vom face tot ce depinde de noi, cu siguranță vom scoate un rezultat pozitivi sâmbătă”, a precizat Alexandru Cherecheș.

Și Călin Popescu, revenit de curând la ASU, are gânduri optimiste. ”Mă bucur că am revenit la Poli Timișoara. Depinde de prestațiile mele dacă voi juca și de ce viziune are domnul antrenor, iar eu voi respecta asta. Sunt optimist cu privire la meciul de mâine, sper să luăm cele 3 puncte. Eu am venit aici ca să cresc și să ajut echipa cât pot”, a punctat Popescu.

Meciul de pe Știința se joacă sâmbătă de la 11 și nu e televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.