Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoara Saracens este în vacanță, dar perioada de transferuri este în toi. Clubul începe să semneze prelungiri de contracte cu jucătorii, dar s-a bifat deja și o primă despărțire importantă. În perioada aceasta, echipa dă jucători la naționala Stejarilor, cea U23, dar și la echipa de rugby în 7.

Clubul a anunțat deja săptămâna aceasta prelungirile de contract semnate de doi jucători importanți. Este vorba despre timișoreanul Eugen Căpățînă, care și-a prelungit înțelegerea cu clubul pentru încă trei sezoane. Talonerul va împlini luna aceasta 33 de ani, ceea ce înseamnă că cel mai probabil, se va și retrage de la clubul timișorean. O nouă înțelegere a semnat și Vasile Rus. Jucătorul de linia a III-a va împlini la toamnă 36 de ani și a prelungit pe încă un sezon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nu vor lipsi nici despărțirile de la echipa timișoreană. Pilierul Mesake Doge va pleca de la Timișoara și face un pas important în cariera sa. Jucătorul din Oceania a semnat cu Brive, după ce francezii au promovat din nou în Top 14, prima ligă franceză și unul dintre cele mai tari campionate din lume. Conform unor informații, este posibil ca și antrenorul Sosene Anesi să plece de la Timișoara.

Altfel, deși a terminat pe locul 4, Timișoara dă șase jucători la naționala Stejarilor: Eugen Căpățînă, Ionuț Mureșan, Dorin Lazăr, Vlad Neculau, Gabriel Rupanu și Vlăduț Popa. România va susține două meciuri-test, în deplasare, cu Chile, la data de 8 iunie, iar apoi, în 16, cu Brazilia. La Lupii Bucureștiului, echipa de rugby în 7, de la Timișoara au fost chemați Tevita Manumua și Vlăduț Zaharia, pentru turneul de la Amsterdam.

De asemenea, și naționala U23 joacă în perioada aceasta. De la Timișoara au fost convocați jucătorii Marius Iftimiciuc și George Tătăruș, plus antrenorul de treisferturi, Williami Moala. Tinerii au jucat două partide cu selecționata England Counties.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.