Joma - JSport.roJSport.ro

Derby-ul rugbystic dintre Timișoara Saracens și CSM Știința Baia Mare s-a terminat cu victoria gazdelor, la scorul de 32-36. Bănățenii au început meciul foarte tare și astfel, au obținut o victorie la care a lipsit un singur punct pentru bonusul ofensiv.

Timișorenii au avut și 21-0, după ce Michael Stewart, Cătălin Fercu și Vlăduț Zaharia au ajuns toți în terenul de țintă al”zimbrilor”, iar Luke Samoa a transformat toate încercările. Zaharia a fost însă eliminat temporar,iar cu om în plus, și Baia Mare a marcat trei eseuri, prin Tala, Apostol și Alexe, iar Taniela Ratu a ratat transformarea unui dintre ele, drept pentru care la pauză s-a intrat cu 21-19.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Avantajul a fost ”securizat” în debutul reprizei secunde,după o lovitură de pedeapsă transformată de Luke Samoa. Apoi, timișorenii au mai dat un eseu rămas netransformat, grație lui Pungea. Oaspeții au dat și ei un eseu netransformat, prin Alexe, dar nu s-a terminat 29-26, deoarece Rose a avut din curajul sădea un dropgol. Timișoara ia 4 puncte, iar Baia Mare obține bonusul defensiv.

Săptămâna viitoare, Timișoara joacă pe terenul Stelei, de la 14,30, sâmbătă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.