Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Timișoara Saracens are șansa să facă uitată înfrângerea cu Baia Mare dacă va câștiga acasă cu CSA Steaua, în meciul programat pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”. Echipa se gândește să repete evoluția din partida cu Enisei, unde cel mai mare stadion din oraș s-a dovedit de bun augur

Nu vor juca, dar o parte dintre ei vor lua loc pe bancă, Căpățînă, Fercu, Rose și Lazăr. Sosene Anesi are încredere că elevii săi pot câștiga. ”Ultima dată când am fost aici a fost meciul cu Enisei, când am avut o prestație bună. Vrem să jucăm din nou pentru fani și să obținem rezultatul pe care îl dorim. Cred că noi suntem pregătiți, tactica e bună, dar am avut probleme cu execuția. Am analizat luni filmarea meciului de la Baia Mare. Trebuie să fim mai concentrați, să jucăm inteligent, să marcăm eseuri în viteză, ceea ce la Baia Mare nu am făcut”, a declarat antrenorul principal al Timișoarei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Săptămâna viitoare, Timișoara va juca returul barajului pentru Challenge Cup, cu Enisei. De aceea, secundul spune că e important ca echipa să își îmbunătățească evoluția. ”Ne concentrăm să câștigăm acest meci și să intrăm cât mai concentrați. Încercăm să ne îmbunătățim jocul, dar vrem și să recuperăm anumiți jucători. Revine pe bancă Taupaki. Sperăm să contăm pe toți jucătorii pentru săptămâna viitoare, avem încredere. Important în acest meci de acasă este să jucăm bine”, a precizat Ulises Gamboa.

Căpitan va fi Randall Morrison. ”Așteptăm acest meci și treaba mea va fi să-i țin pe băieți uniți. Trebuie să ne concentrăm și totul o să fie bine. Datoria noastră este să producem rugby și să jucăm ceea ce am pregătit. Vrem să jucăm un rugby bun și să arătăm pentru ce ne-am pregătit”, a spus Morrison.

Meciul începe sâmbătă la ora 12 pe ”Dan Păltinișanu”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.