Joma - JSport.roJSport.ro

Clima din America de Sud i-a cam apăsat pe Stejari, care au fost aproape de o înfrângere în Brazilia, unde România s-a impus cu 22-21 într-un meci-test. Au jucat și patru rugbyști de la Timișoara Saracens, club la care continuă prelungirile de contracte.

Doar Ionuț Mureșan a fost titular dintre timișoreni. Au intrat pe parcurs și rezervele Eugen Căpățână, Marius Iftimiciuc și Gabriel Rupanu, de la clubul timișorean. Brazilia a condus cu 10-0, după o lovitură de pedeapsă transformată de Reeves și un eseu marcat de Rebolo, transformat de același Reeves. A urmat un eseu al lui Chirica, transformat de Vlaicu, dar la pauză s-a intrat cu 13-7, după o altă penalitate transformată de Reeves.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza secundă, Reeves a mai adus 3 puncte, după care România a reușit două eseuri, prin Cojocaru și Chirica, ambele transformate de Vlaicu. Brazilia a dat însă eseu pe final, prin Tranquez, și doar ratare transformării de către Reeves a dus la succesul Stejarilor. Jucătorii de la Timișoara vor reveni în țară, pentru vacanță. Între timp, clubul a mai prelungit contractele lui Sione Halalilo și Sione Taupaki pe încă un sezon.

foto: frr.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.