Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoara Saracens va avea parte de un nou meci interesant sâmbătă, în runda a treia din grupele Challenge Cup. În Banat va veni o forță a sportului cu balonul oval, Clermont Auvergne, despre care clubul timișorean spune că vor veni cu mulți suporteri.

Pe pagina clubului timișorean se anunță că vor veni atât de mulți spectatori încât vor umple jumătate dintr-un sector de pe ”Dan Păltinișanu”. ”Vă așteptăm alături de noi, în număr cât mai mare, pentru a vă bucura, împreună cu cei 500 de suporteri francezi ce vor călători la Timișoara, de un spectacol rugbistic european. Intrarea este liberă!”, se arată pe pagina de Facebook a campioanei României. În tur, în Franța, românii au pierdut cu 70-12, iar în celelăt meci jucat acasă, au cedat cu 54-17 cu galezii de la Newport Dragons.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Teoretic, misiunea timișorenilor va fi puțin ușurată. Internaționalii de la Clermont vor fi odihniți, după perioada petrecută la loturi, dar și pentru partidele cu Northampton Saints din Challenge Cup și Toulouse, din Top 14. Vor fi odihniți Rabah Slimani, Arthur Iturria, Sébastien Vahaamahina, Damian Penaud, Camille Lopez (Franța) Greig Laidlaw (Scoția) și Peceli Yato (Fiji). De asemenea, sunt indisponibili medical Patricio Fernandez, Rémi Lamerat, Nick Abendanon și Alexandre Lapandry.

Cât despre vreme, Timișoara Saracens poate sta relaxată, deoarece sigur nu va fi terenul înghețat, cum a fost în ianuarie la meciul cu Stade Francais. Sâmbătă sunt anunțate 7 grade la Timișoara, ca temperatură maximă, dar și ploaie. Meciul cu Clermont Auvergne începe la 14,30 pe ”Dan Păltinișanu”.

foto: facebook.com/pg/asm.clermont.auvergne

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.