Joma - JSport.roJSport.ro

Campioana României Timișoara Saracens a pierdut la un scor aproape neverosimibil în Anglia cu Northamptons Saints, în ultima rundă din Challenge Cup. A fost un dureros 111-3, cu 17 eseuri primite și niciunul marcat, pentru o participare cu capul plecat în a doua competiție inter-cluburi, de unde bănățenii s-au ales și cu o amendă. 

Prima repriză a fost una de coșmar pentru timișoreni. După un prim eseu al lui Luther Burrell, transformat de Jason Grayson, în minutul 12, campioana României a înscris singurele sale puncte, printr-o penalitate convertită de Luke Samoa. Până la pauză, Northampton Saints au marcat eseuri prin Reece Marshall, Rory Hutchison, Alex Mitchell de două ori, Ollie Sleightholme și Andrew Kellaway, cu patru transformate pentru 45-3.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Proporțiile scorului au crescut astronomic în repriza secundă, când a mai fost timp pentru zece eseuri. Au ajuns nestingheriți în terenul de țintă Ollie Sleightholme, de trei ori, Mitch Eadie și Alex Mitchell, ambii de două ori, Alex Coles, Lewis Ludlam și Nafi Tuivatake, pentru un 111-3 și o participare în Challenge Cup terminată cu 0 puncte pentru bănățeni.

foto: Daniel Nechita

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.