Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoara Saracens va juca al doilea meci din faza grupelor Cupei României tot în deplasare, de data aceasta la Baia Mare. Va fi un cu totul alt joc decât la Cluj, dar bănățenii îl așteaptă cu nerăbdarea specifică de dinaintea unui meci cu rivala tradițională.

Săptămânile acestea, echipa a făcut ședințe de pregătire intense. ”Ne-am antrenat bine. Am încercat să manageriem intensitatea antrenamentele pe căldură. Am început cu două deplasări, ceea ce înseamnă mai puțin timp pentru antrenamente. De asta am încercat să ne antrenăm mai intens. Le-am cerut înaintașilor să joace ca în semifinala pierdută cu Baia Mare. Pentru că am fost nefericit pentru rezultat, dar foarte fericit pentru evoluția lor. Vreau să repete acea evoluție la Baia Mare”, a precizat Ulises Gamboa, antrenorul pachetului de înaintare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În mare parte, accidentații pe termen lung rămân aceiași, cu cea mai importantă absență a lui Cătălin Fercu. Antrenorul de treisferturi, Villiami Moala, e și el optimist înainte de joc. Băimărenii nu au jucat săptămâna trecută, din cauza neprezentării Tomitanilor, iar tehnicianul vede acest aspect ca pe un avantaj. ”Va fi un meci greu. Ei vor fi proaspeți pentru că nu au avut meci, dar noi suntem mai rodați, pentru că am jucat deja. Băieții au jucat bine pe teren și s-au descurcat bine la antrenament. Știm la ce să ne așteptăm, dar mereu e o bătălie între noi și Baia Mare”, a punctat Moala.

Căpitanul Eugen Căpățână nu crede că meciul e decisiv, deoarece în grupă se joacă tur-retur pentru a stabili învingătoare, care merge direct în finală. ”Deja ne-am obișnuit ca între noi și Baia Mare să fie derby. Ei ne-au învins anul trecut în fazele finale, au dovedit că sunt mai buni ca noi și acum trebuie să ne luăm revanșa. Am avut un meci bun de încălzire cu Clujul, mai erau lucruri de pus la punct. Acum trebuie să ne prezentăm la Baia Mare și să le luăm punctele, să fim prima echipă în clasament. Nu cred că meciul e decisiv. Noi trebuie să jucăm un rugby bun, pentru fazele finale”, a punctat Căpățînă.

Despre terenul din Ronaț, managerul Brosovszky a precizat că terenul e încă ”negru”, adică rulourile de gazon nu sunt montate. La Baia Mare, clubul vrea o victorie pentru a crea mentalitate bună în sânul echipei. ”Ne gândim la o victorie, pentru că așa vrem să abordăm toate meciurile, cu o mentalitate de învingător”, a precizat Attila Brosovszky.

Meciul de la Baia Mare va începe sâmbătă dimineața la ora 11 și nu este televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.