Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoara Saracens a pierdut cu 59-3 partida din deplasare de pe terenul celor de la Newport Dragos, după un nou meci în care bănățenii nu au avut nicio șansă. Galezii au amrcat nouă eseuri, iar campioana României, nici unul, și rămâne fără puncte în a doua competiție europeană inter-cluburi. 

La fel ca și în meciul din Banat din octombrie, timișorenii au deschis scorul, de data aceasta în minutul 2, după o lovitură de pedeapsă transformată de Luke Samoa. Oaspeții au avut din nou șansa să puncteze, dar unghiul a fost prea complicat pentru Samoa. Din minutul 11, galezii au preluat conducerea după eseul transformat al lui Hallam Amos. Samoa a ratat o altă penalitate la 5-3, iar scorul a devenit 10-3 după alt eseu netransformat al lui Amos.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La pauză s-a intrat cu 17-3, după eseul reușit de Will Talbot-Davies și transformat de Jason Tovey. După cele zece minute la vestiare, s-a marcat al patrulea eseu al gazdelor repede pe Rodney Parade. De aici meicul a fost doar în mana ”dragonilor”.  A fost eseul lui Rhodri Davies, cu transformarea lui Tovey. Apoi au mai fost încercările lui Matthew Screech, Will Talbot, Jordan Williams, Benjamin Fry și iar Rhodri Davies, toate transformate.

Timișoara Saracens termină meciurile din Challenge Cup vinerea viitoare, în deplasare la Northampton Saints.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.