Joma - JSport.roJSport.ro

 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Campionii de la Timișoara Saracens au bifat un nou succes de 5 puncte în Cupa Regelui, după victoria cu 69-7 cu Universitatea Cluj. În total, s-au marcat 11 eseuri, zece ale gazdelor și un eseu de onoare al oaspeților.

După o lovitură de pedeapsă ratată de clujeni, primul eseu al Timișoarei a venit în minutul 10, prin Calafeteanu, care a și transformat pentru 7-0. A urmat eseul transformat al lui Burcea, după care Calafeteanu a trasnformat o lovitură de pedeapsă la 17-0. Până la pauză, Zaharia, Umaga și Sefanaia au mai reușit trei eseuri, iar Calafeteanu a ratat transformarea doar la primul dintre acestea. La pauză s-a intrat cu 36-0.

La reluarea jocului, al șaselea eseu a fost reușit de Marian Sabău, iar la transformare a trecut Conache, care a dus scorul la 43-0 A urmat eseul ardelenilor, opera lui Banu, plus transformarea lui Pădureanu. Prettorius a reușit două eseuri, dintre care Conache l-a transformat pe al doilea, pentru 55-7. Până la final, Gorcioaia a reușit al eseu, rămas netransformat, iar Rivas a venit cu încercarea finală, transformată la 69-7 de Conache.

Grainger Heikell a fost mulțumit de jocul echipei. ”Am jucat bine astăzi, am dat eseuri frumoase. Suntem mulțumiți cu victoria, 5 puncte sunt importante pentru noi în clasamentul Cupei Regelui. Sunt multe aspecte pozitive în acest meci, dar mai avem lucruri la care trebuie să mai lucrăm. Suntem însă în direcția bună. Am vorbit la pauză să ne menținem jocul, ne-am menținut concentrarea. E bine că au revenit uni băieți. Jack Umaga și Stephen Shennan au revenit după mult timp, s-au descurcat bine după mult timp de accidentare. Tevita a revenit în al doilea meci, e important pentru ei să aibă meciuri în picioare. Cu concurență, ne vom ridica standardele și mai mult”, a declarat antrenorul bănățenilor.

Stelian Burcea a spus că nu consideră meciul ca un antrenament pentru partidele cu Baia Mare și Edinburgh. ”O victorie destul de clară. Ce ne bucură e că am reușit să reglăm problemele pe care le-am avut în meciul cu Dinamo. Această victorie și acest scor ne dau încredere. Urmează să avem o zi liberă și de săptămâna viitoare începem să pregătim meciul cu Baia Mare. Cred că exagerăm dacă îi spunem antrenament. A fost un meci. Clujul a fost o opoziție și au avut o dorință bună de joc, dar este normal, noi ne pregătim pentru meciurile din cupele europene și asta nu ne permite deloc să lăsăm nivelul jos”, a punctat căpitanul.

Clujenii au fost mulțumiți de jocul lor de apărare, în condițiile în care acum construiesc o echipă pentru viitor. ”A fost un meci greu. Am venit la echipa campioană. Am încercat să dovedim că suntem buni, dar încă mai avem mult de muncit. Mergem înainte, încercăm să învățăm din greșelile pe care le-am făcut și să nu le mai repetăm. Cred că apărarea a mers bine. Ne-am descurcat foarte bine, băieții au dat foarte multe placaje. Au dat dovadă de dorință, de dăruire. Suntem o echipă mică, suntem tineri toți, vrem să demonstrăm cât mai mult”, a declarat Vlad Rotar.

Săptămâna viitoare, Timișoara Saracens joacă în deplasare, în Cupa Regelui, la rivala Baia Mare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.