Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoara Saracens a încasat o înfrângere pe terenul celor de la CSM București, la scorul de 28-16. Formația preluată de Eugen Apjok, cu Carpo, Burcea, Kinikinilau și Calafeteanu, a dat eseu după o eroare a timișorenilor și a pus puncte ”din picior”. Pe final, bănățenii nu au avut replică, și astfel, au bifat primul meci pierdut în Superligă și al doilea sezonul acesta. 

Bucureștenii au aliniat o formație în care a evoluat și Burcea, revenit după accidentare. Scorul l-a deschis alt fost campion cu Timișoara, Vali Calafeteanu, dintr-o lovitură de pedeapsă. Totuși, în minutul 20, după o tușă, eseul a venit pentru oaspeți, după un efort colectiv finalizat de Andrei Rădoi. Jody Rose a transformat pentru 3-7, iar peste câteva minute, a dus tabela la 3-10 după o lovitură de pedeapsă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Bucureștii au reușit să reducă din diferență în minutul 30, după ce Calafeteanu a transformat o penalitate, pentru 6-10. A urmat o altă penalitatea în favoarea CSM-ului, de la mare distanță. Cu vânt potrivnic, Calafeteanu a trimis în fața buturilor. A reușit însă să transforme o altă lovitură, pentru 9-10, dar nici Jody Rose nu a ratat în contul Timișoarei. Astfel, la pauză s-a intrat cu 9-13.

În a doua repriză, Calafeteanu a mai adus trei puncte, tot după o lovitură de pedeapsă, pentru 12-13. Și Timișoara a primit ulterior șansa de a da la bețe, dar Jody Rose a ratat. În minutul 52, Darren Barron a dat un drogol pentru 15-13. Timișorenii au reușit să revină, după o lovitură de pedeapsă transformată de Rose pentru 15-16. La jumătatea reprizei însă, Vaovasa a prins balonul din fața lui Seniloli și a dat un eseu la centru, transformat pentru 22-16.

CSM-ul a continuat cu presiunea, iar Timișoara nu a avut replică. Bucureștenii au avut eseu nevalidat, iar apoi, Barron a ratat o altă tentativă de dropgol. Totuși, jucătorul a transforma to lovitură de pedeapsă dintr-o poziție excelentă, pentru 25-16. Barron a ratat o lovitură de pedeapsă dintr-o poziție grea. În prelungiri, Barron a mai executat o penalitate pentru 28-16, scorul final.

CSM București: Săvoi, Tongia, Baliashvili, Winter, Azaladze, Burcea, Ion, Carpo, Calafeteanu, Baron, Ispir, Maliepo, Kinikinilau, Cobden, Vaovasa. Au mai intrat: Sobota, Genia,

Timișoara Saracens: Taupaki, Rădoi, Doge, Popârlan, Drenceanu, Ianuș, Rus, Stewart, Seniloli, Rose, Helu, Sefanaia, Manumua, Lemnaru, Popa. Au mai intrat: Militaru, Morrison, Sabău, Mureșan, Zaharia, Rupanu

Timișoara Saracens va juca săptămâna viitoare acasă cu Steaua, vineri de la ora 19.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.