Joma - JSport.roJSport.ro

Meciul de sâmbătă din Cupa Challenge dintre Timișoara Saracens și Edinburgh Rugby nu aduce cu sine doar un spectacol sportiv, ci și o invitație adresată timișorenilor pentru o cauză umanitară. Campionii s-au alăturat strângerii de fonduri pentru terapiile de care are nevoie micuța Briana.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În acest sens, cei de la Timișoara Saracens au donat un tricou mărimea S și o minge cu autografe, pentru o licitație, care poate fi acestă la adresa http://briana.ro/licitatie/.  Strângerea de fonduri va fi deschisă până sâmbătă, la ora 16, când se termină și meciul de rugby, programată să înceapa la ora 16. Până la ora publicării acestui articol se licitaseră 395 de RON.

brianaBriana face terapei continuă și necesită tratamente în străinătate. ”Pentru că, până la sfârșitul anului mai sunt două luni și jumătate și terapiile Brianei vor continua, echipa Timișoara Saracens ne.a oferit un balon și un tricou (mărimea S) pe care le puteți avea în urma unei licitații. Oferta cea mai mare primită până vineri 14 octombrie va fi câștigătoare. Fondurile obținute în urma licitației înseamnă terapii pentru Briana”, a postat mama Brianei, Alice Suttyak.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.