Joma - JSport.roJSport.ro

Echipa de rugby Timișoara Saracens a sistat antrenamentele de peste o săptămână, dar deocamdată, majoritatea jucătorilor au rămas în Timișoara, la fel ca în cazul echipei de handbal SCM Poli. Managerul revenit, Dan Borzaș, nu crede că returul Superligii se va mai relua și spune că la Stadionul ”Gheorghe Rășcanu” mai este de lucru.

Încă de dinainte de anunțarea stării de urgență, începută în 16 martie, echipa a sistat antrenamentele. „Marea majoritatea sunt aici, în Timișoara. Nu sunt probleme cu cazarea, mâncarea. Au plecat Săbău, la Lupeni, Neculau, Lungu, Mureșan, Tătăruș, dar și maseurul George Radu, maseurul. Am sistat toate antrenamentele, nu se mai face nimic”, ne-a declarat noul manager, Dan Borzaș. De la revenirea sa, fostul finanțator, Dan Dinu, i-a adus diverse acuzații de furt, dar Borzaș spune că aceste probleme le va lămuri ulterior și că în prezent nu vrea să facă declarații despre numirea sa și contextul acesteia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Stadionul din cartierul Ronaț a fost renovat în ultimul an. Deocamdată. lucrările nu sunt gata. ”Nu este gata. Terenul este gata, la fel și tribuna, inclusiv căsuțele de unde se filma. Partea cea mai jalnică este la vestiare. Dar le vom rezolva pe toate”, a explicat Borzaș. Renovarea a fost începută mai mult din cauza stării terenului. Tot gazonul a fost înlocuit și a fost necesar mult timp ca noua suprafață să se ”prindă”. De aceea, echipa a continuat să joace și toamna trecută pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”.

Superliga de rugby a fost suspendată și ea cât va dura starea de urgență. ”Ca o părere personală, eu nu cred că se va relua returul. Și dacă totul se termină la început de mai sau jumătatea lunii mai, va fi nevoie de o perioadă de antrenamente, pentru că ar fi trei luni fără nimic. Apoi, vine vara peste noi și trebuie să începem viitoare ediție de campionat”,  a mai precizat Borzaș.

Timișoara Saracens a jucat primele două etape din retur. Bănățenii sunt pe locul 3 în campionat.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.