Joma - JSport.roJSport.ro

Numărul jucătorilor de la Timișoara Saracens convocați la naționala României de rugby a a ajuns la zece. După cinci accidentări la partida câștigată cu Samoa, selecționerul Lynn Howells a mai chemat alți șase rugbyști, între care și doi jucători de la gruparea campioană.

Au fost chemați de galez tinerii Vlad Neculau, jucător de linia a treia, și mijlocașul la grămadă Gabriel Rupanu. După convocările inițiale pentru meciurile-test de pe Arcul de Triumf, australianul Matt Williams a vorbit de marele câștig pentru Timișoara în partidele de Cupa României, pentru că poate da șansa tinerilor. Acum, a mai rămas fără doi dintre cei mai talentați pentru jocul cu Steaua de sâmbătă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acum, sunt zece jucători convocați la lot din Banat: pilierul Ionel Badiu, talonerul Andrei Rădoi, jucătorii de linia a doua Ionuț Mureșan și Valentin Popârlan, jucătorul de linia a treia Vlad Neculau, mijlocașul la grămadă Gabriel Rupanu, mijlocașul la deschidere Luke Samoa, centrul Jack Umaga, aripa Fonovai Tangimana și fundașul Marius Simionescu.

România va juca cu Tonga sâmbătă de la ora 18. Timișoara Saracens va juca cu Steaua sâmbătă de la ora 11, pe ”Dan Păltinișanu”.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.