Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoara Saracens a defilat, așa cum era de așteptat, la partida cu Tomitanii Constanța din Cupa României, adjudecată la scorul de 75-6. Meciul a marcat retragerea oficială din cariera de sportiv pentru Mădălin Lemnaru și Samuel Mariș, pentru care colegii au făcut la pauza meciului o haka omagială.

Înainte de acest joc, clubul a mai transferat doi pilieri. Este vorba de Paea Fonoifua, din Tonga, de 26 de ani, și German Aranda, din Argentina, de 31 de ani. În prima repriză, constănțenii au marcat doar dintr-o lovitură de pedeapsă. Timișorenii în schimb, au dat șase eseuri, prin Vlăduț Zaharia, Luke Samoa, cu două încercări, Valentin Popârlan, Marius Simionescu și Bidzina Samkharadze. Samoa a transformat toate eseurile, astfel că scorul la pauză a fost de 42-3.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În a doua repriză, Tomitanii au mai punctat dintr-o lovitură de pedeapsă. Sarazinii au mai dat cinci eseuri, prin George Tătăruș, Vasile Rus, Vlăduț Zaharia, Marius Simionescu și Paul Perici. Samoa a transformat trei încercări, iar Dănuț Jipa, una. Săptămâna viitoare, Timișoara reîncepe Superliga cu un alt meci acasă, tot pe ”Dan Păltinișanu”, cu U Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.