Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoara Saracens nu a mai reușit să câștige o finală, așa cum se obișnuise. Rugbyștii au cedat la scorul de 22-19 în fața Stelei, într-un meci jucat în condiții de anonimat total, pe Stadionul Noua din Brașov, total impropriu pentru un asemenea joc.

Steaua a deschis scorul printr-o lovitură de pedeapsă transformată de Vlaicu, după care Luke Samoa a egalat, tot dintr-o penalitate. A urmat un eseu al lui Grigoraș Deaconescu, transformat de Vlaicu și scorul s-a făcut 10-3. Samoa a mai marcat o penalitate, după care și Vlaicu a mai adus 3 puncte. La pauză s-a intrat cu 13-9, după o altă lovitură de pedeapsă transformată de Samoa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La reluarea jocului, Vlaicu a mărit diferența după o nouă lovitură de penalizare. Timișoara a egalat după un eseu marcat de Morrison și transformat de Samoa, la 16-16. Tot Steaua a preluat avantajul, după o altă lovitură de pedeapsă, și cu Ionuț Dumitru eliminat la adversari, sarazinii nu au putut da eseu. Au punctat tot prin Samoa, pentru 19-19, dar în zadar, deoarece Vlaicu a marcat o ultimă lovitură de pedeapsă care a dus trofeul în curtea Stelei.

Rugby-ul intră în vacanță, penru ce a mai rămas din 2019, iar Timișoara Saracens nu face excepție.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.