Rugbyștii de la Timișoara Saracens au avut o vacanță mai scurtă, fiind ocupați cu partidele din cupele europene. De săptămâna trecută, bănățenii au reluat antrenamentele și au făcut teste medicale, iar primele meciuri din acest an le vor juca în Georgia, respectiv la Cluj.

Timișorenii au în 13 ianuarie meci în Georgia, de la ora 13 cea a României și 15 locală. Apoi, pentru retur, s-au luat măsuri de precauție să se retrăiască situația jenantă de anul trecut din Challenge Cup. Bănățenii au pierdut meciul cu Stade Francais la ”masa verde” deoarece terenul era îngheșat și demersurile clubului de a-l dezgheța au fost sortite eșecului. Acest lucru se petrece deoarece la Stadionul ”Dan Păltinișanu” există o instalație de încălzire care nu e conectată însă la rețeaua de curent, deci e inutilizabilă.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Clubul campion a căutat altă locație. Inițial, au dorit să joace la Londra, unde clubul Saracens și-a dat acordul pentru mutarea partidei. Totuși, deoarece deplasarea ar fi costat enorme pentru români, dar și pentru georgieni, iar EPCR a sfătuit totuți ca meciul să se dispute pe teritoriul României, s-a căutat altă locație. Până la urmă, s-a optat pentru Cluj Arena, teren unde timișorenii au câștigat Cupa României după finala cu Baia Mare, în 2014. Meciul va fi acolo în 20 ianuarie, de la ora 14.

Așadar, este vorba de o dublă-manșă. Învingătoarea va mai disputa încă un baraj, în primăvară, pentru a se califica în grupele Challenge Cup.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.