Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoara Saracens a aflat programul meciurilor din Continental Shield, denumirea dată preliminariilor pentru grupele Challenge Cup. Campionii vor avea patru meciuri, toate în acest sezon, în faza grupei, iar barajul din primăvară aduce o veste excelentă pentru români, care nu vor mai da piept cu cele două forțe din Rusia.

Timișorenii sunt în grupa A, cu Femi-CZ Rugby Rovigo (Italia), Rugby Viadana (Italia) și RK Heidelberger (Germania). Ca și în anii precedenți, bănățenii vor juca însă cu cele patru echipe din grupa B, dar în clasament vor fi comparate cu cele din grupa A. Așadar, adversarii din teren vor fi: Pataro Rugby Calvisano (Italia), RC Batumi (Georgia), CDUL Portugalia, Rugby Petrarca (Italia). De asemenea, românii scapă de calvarul meciurilor din ianuarie, când anul trecut partida cu Stade Francais nu s-a putut desfășura din cauza terenului înghețat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

O victorie cu minimum patru eseuri punctează cu 5 puncte, un succes cu mai puțin eseuri aduce unei echipe 4 puncte, egalul, 2, iar o înfrângere sub 7 puncte aduce 1 puncte. Dacă o echipă pierde sub 7 puncte și a dat minimum patru eseuri, va fi reocmpensată cu 2 puncte. La fel și în caz de egalitate, unde din nou, minimum patru eseuri pot aduce 3 puncte echipei ce a punctat astfel. Marele avantaj e că învingătoarele din cele două grupe sevor duela între ele în manșa tur-retur din martie-aprilie a barajului. Enisei STM si Krasny Yar se vor duela între ele în 2018.

Iată programul meciurilor europene ale bănățenilor:

Sâmbătă, 14 octombrie 2017

Timișoara Saracens v Rugby Petrarca, Stadion Dan Păltinișanu, ora 15:00

Sambata, 21 octombrie 2017

CDUL v Timișoara Saracens, Estadio Universitario de Lisboa, ora 15:00

Sambata, 9 decembrie 2017

Timișoara Saracens v Pataro Rugby Calvisano, Stadion Dan Păltinișanu, ora 15:00

Sambata, 16 decembrie 2017

RC Batumi v Timișoara Saracens, Rugby Arena, ora 15:00

 

foto: Constantin Duma, Agerpres

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.