Joma - JSport.roJSport.ro

Sâmbătă, Timișoara Saracens va juca primul meci mai dificil pe teren propriu din Superligă, pe ”Dan Păltinișanu”, cu CSA Steaua. Bănățenii vin după o înfrângere dureroasă, la Baia Mare, și nu își mai permit vreun pas greșit.

Revine după o accidentare Iftimiciuc, dar sunt accidentați în continuare Pungea, Fercu, Conache și Melinte. ”E un meci foarte mare, dar e foarte important să jucăm din nou bine timp de 80 de minute. E foarte multă presiune după prestația noastră din meciul cu Baia Mare. Trebuie să ne pregătim foarte bine fizic și psihic. Nu va fi ușor, e un meci acasă care ne dă încredere și un boost, deoarece jucăm în fața suporterilor noștri”, a precizat Sosene Anesi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Militarii” au fost disecați atent tactic de staff-ul timișorenilor. ”Este primul meci important acasă. Vom încerca să ne îmbunătățim prestația timp de 80 de minute. E primul meci tare din acest sezon acasă. Va fi o problemă mare pentru înaintașii noștri. Steaua are cel mai performant pachet de înaintare. Jucăm acasă și atitudinea va fi cea mai importantă”, a punctat secundul Ulises Gamboa.

Eugen Căpățînă a recunoscut că atmosfera din lot nu e tocmai grozavă. ”A fost o săptămână destul de grea pentru noi, după înfrângerea de la Baia Mare pe care cred că am analizat-o destul de bine și cred că am pus la punct ce trebuia. A fost un meci tensionat la Baia Mare, tensiunea e mare pentru noi”, a punctat Căpățînă.

Meciul dintre Timișoara și Steaua începe sâmbătă la ora 17 și va fi televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.