Naționala Stejarilor s-a impus cu 17-13 în meciul-test cu Samoa, o mare victorie pentru România după un meci foarte bun, în care a fost condusă și a revenit. Timișoara Saracens a avut trei titulari,  iar Andrei Rădoi a și marcat unul dintre eseurile elevilor lui Lynn Howells. 

Timișoara Saracens a avut trei titulari în echipă, pe talonerul Andrei Rădoi, aripa Fonovai Tangimana și fundașul Marius Simionescu, în locul accidentatului Cătălin Fercu, iar tânărul ieșean s-a achitat cu succes de sarcini. Scorul l-a deschis Florin Vlaicu, dar apoi, Samoa s-a distanțat la 13 puncte. În repriza a doua, Andrei Rădoi a dat un eseu ce i-a surprins pe samoani, transformat la 10-13.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Au fost momente grele la 10-13, când Vlaicu a ratat șansa egalării dintr-o lovitură de pedeapsă. Ionel Badiu a dat însă eseul victoriei, transformat de Vlaicu. Cu o apărare excelentă, Stejarii au ținut de un rezultat extraordinar, chiar dacă doar într-un meci-test. Pe final, și Ionuț Mureșan a fost trimis în luptă. Jack Umaga a fost și el pe lista rezervelor

Săptămâna viitoare, Stejarii joacă tot pe Arcul de Triumf, cu Tonga.

foto: frr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.