Joma - JSport.roJSport.ro

Campionii de la Timișoara Saracens s-au ”scuturat” de răni și au învins categoric cu Steaua, la scorul de 41-7. Bănățenii au dat șase eseuri, după ce Matt Williams a plecat cu tot cu secundul după el. Din informațiile noastre, australianul a plecat nu doar din cauza rezultatelor, ci și pentru că la club nu s-au mai dat salarii de trei luni!

Scorul l-a deschis Mădălin Lemnaru, iar Tevita Manumua a transformat. A urmat o lovitură de pedeapsă executată de același Manumua, pentur 10-0 iar apoi tot jucătorul din Emisfera Sudică a marcat eseul de 15-0, scor cu care s-a și intrat la pauză. Tot Manumua a dat și eseul trei, transformat la 22-0 de el, după care Steaua a rămas zece minute în 14 oameni. A venit eseul patru al lui Daniel Ianuș, transformat de Manumua pentru 29-0.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ulterior, bănățeni au dat un nou eseu prin Vlăduț Popa, care a dus scorul al 36-0. Steliștii au rueșit și ei eseul de onoare, transformat, dar ultimii au punctat tot timișorenii, pentru reușita lui James Doyle, după un efort colectiv. Sâmbăta viitoare, timișorenii au meci la Dinamo, de la ora 12.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.