Timișoara Saracens s-a impus cu 18-16 pe terenul Stelei, după un meci încheiat ca în filme, cu un dropgol al lui Jody Roseși o revenire de clasă a oaspeților. Pe finalul reprizei secunde, bănățenii i-au pierdut pe Stewart, care a primit cartonașul roșu, și pe Lazăr, însă eseul lui Simionescu a readus-o pe Timișoara în cărți inclusiv pentru a juca semifinala acasă. 

Steaua a început meciul cu o presiune pe defensiva timișoreană și astfel, a reușit să marcheze un eseu cu molul de margine, iar Eseria Vueti a culcat balonul în terenul de țintă. Tudor Boldor a fost cel care a transformat, după care bănățenii au reușit și ei să pună o presiune bună. La o fază cu schimbarea direcției de atac, Fercu s-a dus cu balonul în terenul de țintă, dar eseul a fost anulat pentru o infracțiune comisă de popârlan, care a și fost eliminat timp de zece minute. Până la pauză, Samoa a ratat o lovitură de pedeapsă din poziție centrală, iar gazdele au ratat o altă penalitate, prin Boldor.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

După 7-0 la pauză, steliștii au schimbat transformerul, iar Florin Vlaicu a transformat lovitura de pedeapsă primită de gazde în repriza secundă. După 50 de minute de joc efectiv, Timișoara a reușit să ajungă să dea eseu, prin Mesake Doge, iar Samoa a transformat cu o bara, pentru 10-7. Steaua și-a refăcut însă avansul după o altă penalitate transformată de Vlaicu. din minutul 58, Timișoara a rămas fără Stewart, care a primit cartonașul roșu. Totuși, tot oaspeții au pus puncte pe tabelă, dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Samoa.

În ultimele zece minute însă, Timișoara a rămas în 13 oameni, după ce și Lazăr a văzut un cartonaș galben. Vlaicu a transformat lovitura de pedeapsă acordată, pentru 16-10. Chiar pe final, Timișoara a dat însă eseu prin Marius Simionescu, dar Samoa a ratat transformarea, dintr-un unghi mult în lateral. Totuși, bănățenii au primit o penalitate, terminată cu o schemă pentru dropgolul lui Rose, reușit, pentru un mare come-back.

Săptămâna viitoare, timișorenii nu au meci, deoarece vor câștiga cu 5-0 la ”masa verde” partida cu retrasa Poli Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.