Joma - JSport.roJSport.ro

Rugby-ul românesc este sabotat din nou de frig la doar o zi înainte de Centenar, după ce Timișoara Saracens a pierdut în Cupa Challenge la ”masa verde” jocul cu Stade Francais, în ianuarie 2017, pentru că terenul era înghețat. Campionii nu au putut juca nici finala Cupei cu CSM București, din același motiv.

De data aceasta, terenul înghețat era cel din parcul Iuliu Hațieganu. Inițial, meciul era programat la ora 12, dar s-a amânat pentru 13,30. Cum la Cluj temperatura a atins și -8 grade, evident, terenul nu s-a dezghețat. Decizia echipalor a fost să nu amâne meciul pentru a doua zi, ci pentru la primăvară! ”În urma înțelegerii între CSM București Rugby si Timișoara Saracens Rugby Club, finala Cupei României a fost reprogramată pentru primăvara lui 2019, dată urmând a fi anunțată ulterior”, a fost anunțul federației.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Așadar, finala se va juca, dar la dată încă necunoscută. Săptămânile viitoare, Timișoara joacă două meciuri de Challenge Cup, pe ”Dan Păltinișanu”. De luni se deschide însă perioada de transferuri și Cutia Pandorei, deoarece la Timișoara, sunt restante două salarii jumătate și bonusurile pentru titlul, atât pentru trofeul din 2017, cât și pentru cel din 2018. Unii jucători vor să plece sau își strigă nemulțumirea pe rețelele de socializare, și rămâne de văzut în ce formulă va juca echipa bănățeană finala amânată.

foto: facebook.com/rugbyromania

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.