Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Rugbyștii de la Timișoara au o săptămână grea în Săptămâna Luminată, pe care o vor petrece departe de casă. Mai întâi, echipa va juca miercuri partida restantă de pe terenul lui CSM București, iar apoi, urmează altă deplasare, la Tomitanii Constanța.

Acum, atât Timișoara, cât și CSM, au 44 de puncte. Bănățenii sunt pe locul trei, iar clubul primăriei bucureștene, pe doi, cu liderul la zi CSA Steaua, care are 46 de puncte. De aceea, jocul programat de 1 Mai e vital pentru clasamentul Superligii la final de sezon regulat. ”Va fi un meci greu. Ambele echipe vin după meciuri importante, mai ales CSM. Dar și noi avem accidentări și avem o deplasare lungă. Plecăm de luni ca să fim gata de meci miercuri. Dar ne dorim să câștigăm ca să ne asigurăm semifinala pe teren propriu”, a precizat Sosene Anesi despre meci.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ulterior, echipa nu se va putea întoarce acasă. Sâmbătă, au joc la Constanța, pe terenul tomitanilor. Ambele meciuri sunt programate de la ora 12. Cel de la București va fi transmis de site-ul rugbytv.ro. Miza rămâne cel puțin locul secund, care asigură semifinala pe teren propriu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.