Joma - JSport.roJSport.ro

După succesul României A cu Kenya la scorul de 36-5, de data aceasta, naționala Stejarilor va juca cu Portugalia un meci cu caracter oficial, baraj pentru menținerea în Rugby Europe Championship. La lot au fost convocați și șapte jucători de la Timișoara Saracens.

Staff-ul fost din Thomas Lievremont, Danie de Villiers și Dănuț Dumbravă i-au chemat de la formațai campioană pe talonerii Eugen Căpățînă și Andrei Rădoi, jucătorii de linia a II-a Marian Drenceanu și Marius Iftimiciuc, aripa Vlăduț Zaharia, centrul Vlăduț Popa și fundașul Cătălin Fercu. Zaharia va avea ocazia să debuteze la naționala Stejarilor. Este vorba de jucătorii care au prins și lotul pentru partida cu Kenya, unde mai fusese convocat și Ionuț Mureșan.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

România a ajuns în ingrata postură de a juca baraj cu Portugalia după ce a fost depunctată pentru folosirea unui jucător naturalizat neeligibil în preliminariile pentru Cupa Mondială de anul viitor. Naționala Stejarilor a ajuns pe ultimul loc în ierarhia Rugby Europe Championship și va juca barajul de menținere cu Portugalia, care a câștigat Rugby Europe Trophy 2018.

Meciul de baraj va avea loc sâmbătă, la Baia Mare, de la ora 14.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.