Joma - JSport.roJSport.ro

După încheierea meciurilor din Challenge Cup, Timișoara Saracens a intrat în vacanță. Șapte jucători de la echipa campioană au fost însă convocați la naționala Stejarilor, care începe de joi, 24 ianuarie, pregătirea pentru Rugby Europe International Championship.

De la Timișoara au fost convocați șapte rugbyști, la fel de mulți ca de la Steaua. CSM București are cei mai mulți jucători la lot, zece. De la echipa din Banat au fost chemați talonerul Eugen Căpățînă, jucătorul de linia II-a Marius Iftimiciuc, jucătorii de linia a III-a Dorin Lazăr și Vlad Neculau, aripa Vlăduț Zaharia, centrul Vlăduț Popa și fundașul Marius Simionescu. Cătălin Fercu a fost într-un stagiu anterior cu naționala, dar acum nu e printre cei convocați, iar Andrei Rădoi s-a retras de la echipa națională.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În 27 ianuarie, naționala pleacă spre Portugalia, unde va susține un meci-test în 30 ianuarie. În REIC, primul meci al Stejarilor va fi în 9 februarie, la Cluj, cu Georgia. În 16 februarie urmează alt meci, la Botoșani, cu Germania, pentru ca în 3 martie, să fie o deplasare la Madrid cu Spania. În 9 martie, la Botoșani, România va întâlni rusia, iar în 14 martie la Bruxelles, va da piept cu Belgia.

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.