Săptămâna trecută, Timișoara Saracens a avut o infirmierie cu adevărat plină și pe acest fond, dar și al unor erori de joc, au pierdut meciul cu CSM București. Doar o parte dintre problemele de lot sunt accidentări pe termen lung, iar acum, o parte dintre rugbyști au reluat pregătire normală. 

Apt de joc va fi Marius Simionescu, care avusese o entorsă la gleznă.  Leziuni minore au avut și Gabi Conache, Fonovai Tangimana, James Doyle și Luke Samoa, care vor juca și ei săptămâna aceasta. Absent de ceva vreme, Dorin Lazăr avea lombosacralgie, o durere ce se manifesta în zona lombară, dar a reluat săptămâna aceasta antrenamentele, dar rămâne de văzut dacă va fi inclus în lot, deoarece vine după o perioadă mai mare de inactivitate.

Oferte echipament JomaOferte Joma

Cel mai mult va lipsi Eugen Căpățînă, care și-a rupt ligamentul încrucișat anterior și va sta cinci luni. Similar, pentru aceeași problemă, Stephen Shennan stă patru luni. Fractura de peroneu îl va ține pe Cătălin Fercu trei luni departe de jocul de rugby. Nici John Leiataua nu va juca în următoarele săptămâni, din cauz aunei luxații la umăr pentru care nu se antrenează o lună.

Mai au puțin de ”tras” Samuel Mariș, cu o ruptură fibrilară ligament colateral intern genunchi, diagnostic ce necesită o pauză de trei săptămâni, dar și Ionel Badiu, care a avut diagnosticul de epicondilită la cot, cu pauză de două săptămâni.

foto: Constantin Duma, Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.