Joma - JSport.roJSport.ro

Rugbyștii de la Timișoara Saracens au adus șase jucători noi din Emisfera Sudică în vedere returului din Superligă, dar și a barajului pentru Challenge Cup. Toți jucătorii aduși sunt la o vârstă optimă pentru perfomanță, între 24-27 de ani, dar deja cu o experiență bogată. Patru sunt jucători pentru pachetul de înaintare, iar doi, pentru treisferturi.

Echipa a reluat antrenamentele de luni, după o vacanță de o lună. Firește, deocamdată jucătorii convocați la naționala României nu se pregătesc încă la Timișoara. Ca noutate, echipa se pregătește în spatele Stadionului ”Dan Păltinișanu”. Noii jucători ai echipei sunt: Michael Stewart, jucator de linia a III-a, cu dublă cetățenie din Noua Zeelandă/Samoa, James Doyle, linia a III-a, cetățean britanic născut în Noua Zeelandă, Pieter Atemmet, linia I, Africa de Sud, Marzuq Maarman, linia I, Africa de Sud, Henry Senioli, mijlocaș la grămadă, Fiji, și Stefano Hunt, mijlocaș la deschidere, Australia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenorul Grainger Heikell e convins că cei noi îi vorputea înlocui pe Vali Calafeteanu, Stelian Burcea sau Paula Kinikinilau. ”E o perioadă entuziasmantă, să urăm bine venit acestor jucători la Timișoara Saracens. Vor ajuta la un sezon foarte greu. Am pierdut jucători, dar i-am înlocuit cu recruți de calitate din afara țării. Suntem mulțumiți de cei înregimentați. Urmează o provocare importantă, inclusiv play-off-ul european. Inclusiv SuperLiga, avem timp să pregătim aceste obiective”, a declarat tehnicianul echipei

Sosene Anesie este și el încâtat de noii jucători pe care îi va pregăti pentru treisferturi. ”Abia aștept să-i văd pe acești jucători. Pieter a fost implicat în Currie Cup, Stewart e un kiwi și samoan, are experiență inclusiv în ITM Cup. Și îl avem pe fratele nostru fijian Senioli, el a fost implicat în echipa națională. Mă voi preocupa să pună și mai mulți mușchi pe el”, a declara Anesi.

În 18 martie, Timișoara Saracens va juca un amical cu Steaua.

foto: Constatin Duma, Agerpres
Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.