Joma - JSport.roJSport.ro

Campionii de la Timișoara Saracens s-au impus la scorul de 26-20 în manșa-tur a barajului din Continental Shield, jucat cu germanii de la Heidelberger RK. Cu patru eseuri reușite de Manumua, Popârlan, Tangimana și Lemnaru, bănățenii au luat un avans care putea fi și mai bun dacă românii nu primeau eseu în prelungiri. Timișoara va juca returul cu un avans de 6 puncte.

Timișoara a irosit prima șansa de a pune puncte pe tabelă, după ce Conache nu a marcat prima lovitură de pedeapsă a meciului. Au reușit însă să o facă germanii, prin Parkison, după o penalitate la o eroare a timișorenilor. Până la pauză, Timișoara a reușit nu mai puțin de trei eseuri. Primul a fost marcat de Tevita Manumua, după o fază creată de Kevin Luiters, iar Rose a transformat. E urmat un eseu al lui Popârlan, transformat de Rose la 14-3, iar apoi unul al lui Fonovai Tangimana, transformat de același sud-african pentru 21-3, scorul pauzei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Repriza a doua a început cu o lovitură de pedeapsă de la mare distanță irosită de germani. După o relaxare a timișorenilor, Heidelberg a dat eseu prin Fisiihoi, transformat la scorul de 21-10. Timișoara a revenit însă cu un eseu marcat de Lemnaru, după o pasă de la Conache. Transformarea nu i-a mai reușit lui Rose, iar Schulte, lovit de marcatorul eseului, a fost transportat la spital. Oaspeții au avut și o încercare de dropgol, nereușită. Timișoara s-a relaxat pe final, iar în prelungiri, germanii au dat eseu prin Coetzel, transformat la scorul de 26-17. Pe final, nemții au luptat exemplar și au mai pus 3 puncte dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de același Parkinson.

Returul barajului se va juca în 21 aprilie, în Germania. Săptămâna viitoare Timișoara reîncepe returul Superligii, cu o deplasare sâmbătă de la ora 11 la Baia Mare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.