Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Campioana Timișoara Saracens s-a impus la limită, la scorul de 26-25 pe terenul Tomitanilor din Constanța, un rezultat nescontat cu o nou-promovată. Astfel, bănățenii se aleg doar cu 4 puncte, fără bonusul ofensiv, și stau la mâna rezultatelor pentru a avea o semifinală acasă.

În prima repriză, timișorenii au dat două eseuri cu molul rulant, după ce Andrei Rădoi și Dorin Lazăr au culcat baloanele în terenul de țintă al gazdelor. Luke Samoa a transformat cele două încercări, iar la pauză s-a intrat cu 3-14, după ce Tomitanii au punctat doar dintr-o lovitură de pedeapsă. În repriza secundă, Timișoara a mai dat două eseuri prin George Tătăruș și Sione Taupaki, și doar unul dintre ele a fost transformat. Constănțenii au recuperat fantastic pe final și au produs o surpriză, în ciuda înfrângerii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Zilele acestea, fostul antrenor al Timișoarei, Chester Williams, e în Timișoara. Fostul finanțator principal al echipei, Dan Dinu, a postat pe Facebook fotografii cu ”Perla Neagră”. În anii trecuți, sud-africanul a revenit pe final de campionat la echipă, ca să aducă titlurile de campion. Până la alte speculații, săptămâna viitoare, Timișoara va termina sezonul regulat cu o deplasare la U Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.