Joma - JSport.roJSport.ro

timisoara.saracens Timișoara Saracens a terminat turul en-fanfare, după un succes cu punct bonus ofensiv, la scorul de 49-24 pe terenul lui Poli Iași. Meciul a fost unul cu nu mai puțin de zece eseuri, șapte ale bănățenilor și trei ale gazdelor, un meci antrenant și frumos pentru finalul de tur al Superligii.

Prima repriză a a dus un spectacol de eseuri pe ”Tepro”. În minutul 5, Burcea a reușit primul eseu, transformat de Calafeteanu la 0-7. Cinci minute mai târziu, Rose a adus al doilea eseu, oar scorul a mers la 0-14 după șutul lui Calafeteanu, care a mai transformat o lovitură de pedeapsă pentru 0-17. Primele puncte ale moldovenilor au venit după lovitura de pedeapsă transformată de Daniel Plai. Situația s-a tensionat la eliminarea lui Fercu, care a protestat față de decizia lui Iordăchescu, iar moldovenii au reușit și ei un eseu de penalizare, pentru 10-17.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vali Calafeteanu a mai adus puncte Timișoarei, pentru 10-20, iar apoi, Marius Simoonescu a reușit al treilea eseu al bănățenilor, de 10-25. Fostul jucător al bănățenilor, Igor Orghianu a reușit al doilea eseu al ieșenilor, transformat la 17-25. Până la pauză, bănățenii și-au asigurat punctul bonus ofensiv, la al doilea eseu al lui Simionescu, iar la pauză s-a intrat cu 17-32.

În repriza a doua, Rose a reușit un nou eseu în minutul 44, iar scorul s-a dus la 17-39 după transformare. Timișoreni au rămas din nou fără un jucător, după ce Vali Calafeteanu a văzut cartonașul galben pentru un placaj înalt. Pe finalul reprizei, Fercu a creat o fază superbă, finalizată cu eseul lui Conache, iar scorul s-a dus la 17-44. Moldovenii au profitat de scăpările de pe final ale oaspeților, iar Toader a reușit al treil eseu al celor de la Poli, transformat pentru 24-44. Lotter Pretorius a reliazat ultimul eseu, pentru scorul final de 24-49.

Superliga se încheie pentru 2016, urmând să se reia cu returul în luna martie 2017. Timișoara Saracens va juca săptămâna viitoare tot în deplasare, la Dinamo București, în primul meci din Cupa Regelui.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.