Joma - JSport.roJSport.ro

Rugbyștii de la Timișoara Saracens s-au impus cu 24-17 pe terenul celor de la Dinamo București, după un meci cu multe cartonaș galbene. Bănățenii au dat trei eseuri și au legat două victorii în Cupa României, după succesul cu Steaua.

Dinamo a deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă, după care a rămas fără Andrei Pascu, eliminat pentru zece minute. Timișoara a dat primul eseu în minutul 28, cu un mol rulant și cu Marian Drenceanu la finalizare. Tevita Manumua a transformat pentru 3-7. A urmat un eseu transformat al lui  Dinamo, iar până la pauză, Vlăduț Popa a reușit un eseu transformat de Tevita Manumua la scorul de 10-14 pe tabelă la jumătatea partidei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La reluarea jocului, Dinamo a luat din nou avantaj, după un nou eseu transformat, pentru 17-14. Tevita Manumua a egalat dintr-o lovitură de pedeapsăm, iar apoi Mesake Doge și un jucător al dinamoviștilor au fost amândoi eliminați. Timișorenii au ratat o lovitură de pedeapsă, prin același Manumua, dar și-au asigura victorie după eseu dat de Vasile Rus, transformat pentru scorul final.

Săptămâna viitoare, timișorenii joacă al treilea meci din grupele Continental Shield, cu italienii de la Calvisano, pe teren propriu.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.